Djevica: Mjesečni horoskop za FEBRUAR 2019. godine

0

Posao. Budite pažljivi u rukovanju finansijama na početku februara i izbjegavajte bilo kakve rizične poteze i mahinacije. Mars pravi kvadrat sa Plutonom i donosi vam opasnost od manipulatora koji će pokušati da vas izigraju, a zbog toga biste se mogli naći na gubitku.

Imaćete dovoljno novca na računu da ulažete u nove projekte i imaćete mogućnost pokretanja unosnog posla. Na polju javnosti ćete trebati da budete pažljivi u vezi vaših nastupa, jer nećete imati dobar osjećaj za potrebe drugih ljudi, posebno vaših klijenata. Držite se provjerenih metoda.

U drugoj polovini mjeseca biće vam teže da dobijete očekivanu materijalnu i drugu podršku od osoba na položaju. U poslovanju sa inostranstvom nailazićete na prepreke i razne pritiske u vezi ostvarivanja dogovora i rokova.

Sekstil venere sa Neptunom, 17.02., donijeće vam dobar osjećaj za rad sa klijentima i ostvarićete proboj na polju javnosti. To će uticati na poboljšanje vaše zarade. Manje teškoše imaćete u vezi administrativnih dozvola krajem mjeseca. Novi projekti koje ćete započeti donijeće vam uspjeh i uvećati prihode.

Ljubav. Ako ste u vezi ili braku, početkom mjeseca očekuju vas prijatni razgovori sa partnerom, puni optimizma i planova za zajedničke ciljeve. Umjećete da zablistate tako što ćete partneru predložiti upravo ono što znate da mu je potrebno u zajedničkom životu sa vama. Bićete spremni da ispunite nešto što ste obećali voljenoj osobi. To će je učiniti srećnom.

U drugoj polovini februara Venera će praviti sekstil sa Neptunom koji se nalazi u vašem polju ljubavi. Donijeće vam više nježnosti u odnosu sa voljenom osobom i više romantike. Imaćete dobar osjećaj za potrebe vašeg partnera. Pružiće vam se prilika za više vremena provedenog zajedno u aktivnostima koje i vi i vaš partner volite da praktikujete.

Ako ste slobodni, bićete veoma izbirljivi ovog mjeseca, što će vam omogućiti da ostvarite kontakt sa osobom koja posjeduje kvalitete koje tražite. Pazite samo da vaša urođena sitničavost ne ostavi loš utisak na vašeg izabranika. Pokažite da ste sposobni za emocije.

U tome će vam od velike pomoći biti sekstil Venere sa Neptunom, koji će drugoj osobi staviti do znanja da ste se zaljubili, a to će biti dovoljno da probije led i da počnete da razmjenjujete i osjećanja, a ne samo mišljenja.

Zdravlje. Uglavnom ćete biti stabilnog zdravlja, ali budite pažljivi što se tiče promjenjivih vremenskih prilika, posebno većih zahlađenja. Osjetljivost na prehladu biće prisutna, a starije Djevice će osjećati kostobolju i slabiju cirkulaciju.

U drugoj polovini februara obratite više pažnje na pravilu ishranu, jer ćete biti podložni probavnim smetnjama.

Izvor: Astrologija

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info