Bik: Mjesečni horoskop za FEBRUAR 2019. godine

0

Posao. Obratite pažnju početkom februara na ono što ne sagledavate dovoljno dobro. Postoje osobe koje vam rade iza leđa i mogu da vam naprave štetu zbog koje biste mogli izgubiti važnu podršku. Umjećete da vješto planirate finansijske poteze, a doći će i do mogućnosti da započnete posao koji je povezan sa inostranstvom.

Ako već duže vreme razmišljate o mogućnosti rada u inostranstvu, povući ćete početne poteze u tom pravcu. Dobićete podršku za ostvarenje vaših ciljeva sa mjesta gdje to niste očekivali, što će vam dati dodatnu motivaciju da se više trudite.

Mars će 14. februara ući u vaš znak i staviće vas u ulogu da se u većini poslovnih situacija postavljate kao autoritet, ali ćete svoje kvalifikacije rukovodioca morati da dokazujete. Nailzićete na otpor od strane podređenih.

Sunce će ući u znak Riba 19. februara i donijeće vam bolju koordinaciju na polju saradnje, nove saradnike i korisne poslovne sastanke. Budite pažljivi 22. u mjesecu. Izbjegavajte da se zadužujete i da povlačite ishitrene finansijske poteze, jer bi vam to moglo nanijeti gubitke.

Ljubav. Ako ste u vezi ili braku, na početku februara imaćete ozbiljne nesuglasice i konflikte. Vaš partner će saznati da ste nešto krili od njega, otkriće se vaše tajne i to može ozbiljno da uzdrma osnove vašeg odnosa. Uspjećete da ublažite ove teškoće priznanjem partneru i navođenjem razloga za vaše tajne. Partner će biti spreman da vam oprosti, ali sa rezervom.

Mars, koji vlada vašim poljem ljubavi, u drugoj polovini februara će ući u vaš znak, što će vam donijeti skladnije odnose sa partnerom i uspostavljanje povjerenja koje je bilo narušeno. Više ćete izlaziti, družiti se sa zajedničkim prijateljima i razgovarati o važnim temama. Krajem mjeseca ostvarićete i jedan zajednički cilj, što će pojačati vašu bliskost.

Ako ste slobodni, odgovaraće vam prolazne avanture u prvoj polovini februara. Nijedna osoba u vašoj blizini vas neće dovoljno zainteresovati da se upustite u nešto ozbiljnije. 14. februara, upravo na dan zaljubljenih, ćete se zaljubiti u osobu koju ćete upoznati preko daljeg rođaka. Između vas dvoje će se dogoditi ljubav na prvi pogled.

Konjunkcija Venere sa Saturnom označiće početak dugog i skladnog odnosa, a do kraja mjeseca ćete započeti i emotivnu vezu koja će vas preporoditi.

Zdravlje. Venera će prolaziti kroz znak Jarca i djelovaće povoljno na vaše zdravstveno stanje. Motivisaće vas da vodite bolju brigu o sebi i svom zdravlju.

Praktikovaćete metode za prevazilaženje stresnih situacija, više ćete se odmarati i zdravo ćete se hraniti. Manje i prolazne smetnje su moguće u vezi hormonskog disbalansa i sporije cirkulacije.

Izvor: Astrologija

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info