Dnevni horoskop za 27.01.2019.

0

Ovan


Ne gubite živce zbog tuđih propusta i grešaka. Ne trudite se da nagovorite prijatelja da promijeni svoje mišljenje. U ljubavi će vam biti važniji intelektualna skladnost i ugodni razgovori nego fizička zadovoljstva. Razgovor s prijateljem pomoći će vam da smanjite tjeskobu koja vas obuzima.

Bik


Aktiviraće se vaš šarm i druželjubivost. Bićete željni druženja i zabavljanja. Znaćete se opustiti i uživati u svom miru. Potpuno ćete isključiti mozak i činiti samo one stvari koje vam u tom trenutku padnu na pamet. Koristiće vam i duga šetnja, posebno poslije obilnog obroka.

Blizanci


Dinamična atmosfera u kući oduzeće vam priliku da slobodno vrijeme provedete na svoj način. Iznenadna posjeta prijatelja, dječji zahtjevi ili nečije slabo zdravlje natjeraće vas na akciju i promjenu planova. S partnerom ćete se morati usuglasiti oko odgoja djece, a to vam danas nikako neće polaziti za rukom.

Rak


Društveni i ljubavni život će procvjetati. Preplaviće vas nova energija koja će biti zaslužna za vaš vrlo važan iskorak prema naprijed. Ostvarićete ugodne kontakte s partnerovom rodbinom, možda otputovati u inostranstvo ili se družiti s osobama od kojih možete mnogo naučiti. Nekome je veoma stalo do razgovora ili izlaska s vama.

Lav


Pažljivo slušajte šta vam ljudi govore. Dobar dio toga biće pohvale na vaš račun, ali uvažite i nečije kritike, jer su dobronamjerne. Čvrstoća i kvalitet vaše veze je na iskušenju. Ako ste u površnoj vezi, dolazi vrijeme da definišete pravac kojim će ona ići, prema većem zbližavanju ili prema razdvajanju.

Djevica


Ne ulazite u rasprave i klonite se analiza ljubavnih zbivanja. Osim što ćete doći do pogrešnih zaključaka, primijenite li ih u stvarnom životu, mogli biste se razočarati. Vaš odnos s drugima temeljiće se na iskrenosti i povjerenju pa bi vas mogla pogoditi nečija dvoličnost. Pripazite na živce i probavu.

Vaga


Ne dopustite da vam veza upadne u dosadu – promijenite ritam, uvedite nešto novo pa makar to bila kraća šetnja ili zajednička posjeta rodbini. Prvi ljubavni sastanak sa simpatijom nadmašiće vaša očekivanja pa uveče nećete moći zaspati od uzbuđenja. Starije vage će se prihvatiti uređenja i čišćenja svog doma.

Škorpija


Imaćete vrlo bogat unutrašnji život, volju da stvarate i duhovno se razvijate. Partner će vam davati dovoljno ljubavi i podrške, a odlično raspoloženje očekuje i one koji putuju rodbini ili iste dočekuju. Samci, svidjećete se osobi koju ćete večeras upoznati, ali druga strana će biti neuhvatljiva pa ćete se morati više potruditi.

Strijelac


Nećete biti zadovoljni razvojem ljubavne veze. Osjećaćete da vas partner ne cijeni dovoljno i da ne uvažava vaše potrebe, ali to će biti vaš subjektivni stav. Dajte mu do znanja šta želite i očekujete. Nemojte se začahuriti i predati letargičnom raspoloženju. Ne oklijevajte prihvatiti poziv za izlazak i pokušajte se zabaviti.

Jarac


U vaš dom navraćaće prijatelji, komšije i rođaci, koji će se zadržati duže nego obično, a možda kod vas i prespavati. Razgovori s njima biće ugodni i zanimljivi. Bićete prodorni i puni zdrave inicijative pa biste u ljubavi mogli profitirati ako partner bude znao cijeniti vašu odlučnost i ambicioznost.

Vodolija


Uspostavićete unutrašnju ravnotežu, shvatiti da vam niko nije potreban za vlastitu sreću i pronaći zadovoljstvo u malim stvarima. Dobićete potvrdu vlastitih vrijednosti, pozitivan odgovor ili poziv na kafu od osobe koja vam se sviđa. Pomijeranje od svakodnevnice vam je neophodno pa osigurajte sebi trenutke za odmor i hobije.

Ribe


Planetarni uticaji veoma su vam skloni pa ćete se osjećati optimističnije. Više vremena posvetićete izlascima i druženju, možda nakratko otputovati izvan mjesta prebivališta ili sresti osobu iz nekog udaljenog grada. Znaćete kako se opustiti, uživati u muzici, omiljenim ritualima, društvu drage osobe ili nekoj razonodi.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info