Dnevni horoskop za 22.01.2019.

0

Ovan


Pomisao da se u ovom trenutku nalazite za veliki korak ispred drugih djeluje dovoljno podsticajno i uzbudljivo. Umijete da uspostavite dobru poslovnu kontrolu i da usmjeravate događaje u pravcu koji donosi praktične rezultate. U nekim momentima umijete da djelujete suviše tajanstveno, ali možda partner nema dovoljno interesovanja ili volje da odgoneta vaše misli. Suočavate se sa različitostima.

Bik


Stalo vam je da se razlikujete u profesionalnom smislu ili na način koji ostavlja veliki utisak na vašu okolinu. Okupite oko sebe ekipu provjerenih saradnika, kako biste na najbolji način razradili sve aspekte uspješne poslovne strategije. Uzbuđuju vas nove emotivne igre u odnosu sa bliskom osobom, posebno kada se stvari dešavaju po vašoj mjeri ili ukusu. Uživajte u nekim lijepim stvarima.

Blizanci


Motivisani ste za novi poslovni uspjeh pa prihvatate takmičarsku atmosferu ili ideju koju vam predlaže jedna uticajna osoba. Vaša očekivanja ne mogu u potpunosti da se ostvare, ali to nije razlog da se osjećate nezadovoljno. Prati vas loš dijalog u odnosu sa voljenom osobom – među vama postoje različita interesovanja i “mjerila vrijednosti”. Pružite novu šansu zajedničkim nadama.

Rak


U vašem interesu je da izbjegavate sumnjivo društvo ili osobu koja vas dekocentriše u poslovnoj akciji. Svako treba da formira listu prioritetnih ciljeva i da efikasno završava svoj dio poslovnih obaveza. Preuzmite ličnu odgovornost. Ne treba pretjerano da brinete zbog trenutnog nedostatka inspiracije već više zbog nečijih prikrivenih namjera i emotivne ćudljivosti koja navodi na zabludu.

Lav


Neko u posljednjem trenutku insistira na promjeni poslovnog dogovora i koristi “malo lukavstvo”. Nema potrebe da dokazujete svoje sposobnosti u pogrešnim situacijama ili kada ne postoje uslovi za poslovnu ravnopravnost. Nažalost, ljubavni partner ne može da ispuni sve vaše “slatke snove”. Priželjkujete veće razumijevanje nego što dobijate i beskrajnu pažnju koja bi vas posebno usrećila.

Djevica


Na direktan način izražavate svoje nezadovoljstvo zbog neke nove situacije u poslovnom okruženju. Ljuti vas nečije, pomalo rigidno, ponašanje ili nepravda koju doživljavate u društvu poslovnih partnera. Izbjegavajte nepotrebne račune i obaveze. Iako se nalazite u “osjetljivoj emotivnoj fazi”, nema potrebe da iritirate voljenu osobu ili da prenosite svoju nervozu na svijet oko sebe.

Vaga


Ne treba pričati o nekoj staroj slavi kada vam se nudi nova poslovna prilika. Uspjeh podrazumijeva pravilnu informisanost o različitim aspektima i dobro osmišljenu akciju. Procijenite najbolji trenutak za poslovnu inicijativu. Podložni ste čestim promjenama emotivnog raspoloženja – umijete da zablistate ili da se iznenada povučete u “svijet tišine”. Ni drugima nije lako da vas pravilno razumiju.

Škorpija


Višak ponosa u ovom trenutku može da vam zasmeta ili da vas navede na neki pogrešan zaključak. Nema potrebe da insistirate na liderskoj poziciji među kolegama. Pravi eksperti uvijek se najbolje prepoznaju na djelu. Iznenada se suočavate sa pomalo ironičnom situacijom, jer nečiji gest djeluje kao pogrešan emotivni signal. Nepotrebno se udaljavate od voljene osobe i propuštate novu priliku.

Strijelac


Uviđate da se vaše ideje razlikuju u odnosu na mišljenje većine, ali ne možete da prihvatite neka prosječna mjerila koja zagovaraju kolege. Potrebno je da dokažete svoje sposobnosti, najbolje bez suvišnih riječi koje stvaraju negativnu amosferu. Pokušavate da odgonetnete nečije emotivne signale ili “tajne šifre” koje naslućujete, ali imate utisak da vaš napor ostaje bez željenog odjeka.

Jarac


Na pogrešan način povezujete nove događaje na poslovnoj sceni, a nečije ponašanje tumačite u skladu sa svojim ličnim potrebama. Morate shvatiti da nečije odobravanje i veliki komplimenti nemaju naročito upotrebnu vrijednost. Izbjegavajte osjetljive teme koje predstavljaju uvod u novu raspravu sa voljenom osobom. Nema potrebe da suviše strogo ocjenjujete nečije mane.

Vodolija


Neko ne ispunjava vaša osnovna očekivanja ili zajednički dogovor, ali vi se ponašate kao da ne primjećujete sitne nepravilnosti. Ignorisanjem poslovnih problema ništa ne dobijate, linija manjeg otpora ne vodi u pravcu pozitivnih rješenja. Bez obzira na emotivni propust ili na grešku koju ste učinili, izbjegavajte udaljavanje iz društva i osamljivanje. Razmišljajte u pozitivnom pravcu.

Ribe


Djelujete vrlo efikasno ili snalažljivo u različitim prilikama, smišljenom taktikom uspijevate da odgovorite na nove poslovne izazove. Potrebno je da jasno definišete svoje stavove o vrjednosnim kriterijumima. Uporno tražite izlaz iz emotivne situacije koja polako počinje da vas opterećuje. Sačekajte da se vaši utisci i misli iskristališu, kako biste pravilno sagledali sve što je potrebno.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info