Kosa: Evo koje frizure su hit ove godine

0

Ako vam je cilj da i ove godine imate modernu i trendi frizuru, onda ne tražite dalje – vrhunski svjetski frizeri najavljuju da ćemo sljedeće četiri najčešće viđati ove godine.

Pramenaste šiške


Kada je riječ o šiškama, ove godine možete se odlučiti za više stilova, a koji će vam pomoći da dobijete moderan i privlačan stajling. Guste šiške, u stilu Brižit Bardo, veoma su privlačne i riječ je o stilu koji je nešto duži te ima razdjeljak po sredini. Ovaj popularni retro stil odličan je izbor i za dame koje po prvi put žele da “imaju” šiške nakon duže pauze.

Lob 2.0


Najpopularnija frizura 2018. godine (kao i 2017. i 2016. i…) bila je lob (duža paž frizura), ali isti stil može izgledati totalno drugačije ove godine sa tupim vrhovima ili bez slojevito ošišane kose. Da bi sve bilo u datom trendu, kosa bi trebalo da bude ravna i uglađena. Vrhovi su jednake dužine, što samoj frizuri daje teksturu.

Razbarušena pixie frizura


I kratka kosa mora da poraste, a tako ćete dobiti veoma modernu verziju pixie frizure koja odiše teksturom. To je veoma lijep i urban stil kojem ne fali dimenzionalnost, a da biste je dobili potrebno je da kosa bude duža sa strana i pozadi. “Razbarušenost” se postiže time što je ova frizura malo duža u odnosu na tradicionalnu pixie frizuru.

XXL dužina


Ultra dugu kosu mogle ste, u posljednjih par godina, vidjeti kod slavnih dama, kao što su Dženifer Lopez i Arijana Grande, a ona će biti veoma popularna i ove godine. Istini za volju, neće baš tako mnogo žena moći da postigne ovu frizuru prirodnim putem (čak ni uz pomoć svih tih “magičnih” tretmana za kosu), ali ono što možete uraditi jeste da stavite ekstenzije. Međutim, imajte na umu da ova praksa može oštetiti kosu (ukoliko se ne uradi od strane profesionalca) pa, ukoliko imate kraću kosu, birajte neke od stilova pomenutih iznad. A vi, srećnice koje imate dugu kosu, uživajte u mnoštvu frizura koje možete napraviti.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info