Evo koji su KARMINI pravi hit ove zime!

0

Uz najnovije nijanse karmina, ove sezone veoma lako ćete izgledati privlačno, zanosno, raskošno i, sve u svemu, spektakularno. Sljedećih sedam prekrasnih nijansi trenutno su apsolutni hit u svijetu.

Ekstravagantna crvena


Potpuno očekivano i nimalo iznenađujuće, imajući u vidu da je crvena jedna od najpopularnijih boja tokom zimske sezone. Ukoliko ste odvažna dama, koja je uvijek spremna da je drugi primijete, onda je ovo jedan od najboljih karmina koje možete nositi ove zime.

Vatrena fuksija


Tako moćna i tako privlačna, fuksija će vam uljepšati i najtmurniji zimski dan! Zaista, ovo je jedna od onih nijansi koje će vam izmamiti osmijeh na lice, a veoma dobro pristaje gotovo svakom tenu.

Tamna šljiva


Ukoliko pak volite nešto tamnije nijanse karmina, ove zime nikako nemojte zaobići karmin boje šljive – on je sasvim dovoljno na tamnom spektru, ali ipak ne toliko da biste bile goth rokerka. Štaviše, on vam može pomoći da dobijete i veoma neočekivan i privlačan izgled, posebno kada su u pitanju večernje varijante.

Trula višnja


Možete ga zvati trula višnja ili bordo, sasvim je svejedno, jer je ovo jedan od najpopularnijih karmina ove zimske sezone. Veoma modernu zimsku boju možete nositi u svim prilikama, a karmin u ovoj krasnoj nijansi pomoći će vam da izgledate upečatljivo i da u potpunosti zablistate, gdje god se pojavite.

Zimska čokolada


Čokolada vam možda i jeste najdraža poslastica, a ove zime je možete nositi i na usnama. Kako? Tako što ćete odabrati karmin koji je u blago svjetlijim nijansama klasične tamne čokolade i postati prava moderna dama u apsolutno svakoj prilici.

Živi koral


Sigurno vam je već poznato kako je živi koral boja godine, a ono što vam je možda manje poznato jeste da ovu toplu nijansu možete nositi i na usnama. Da, karmin u ovoj prekrasnoj nijansi utopliće svaki zimski dan, a odlično stoji gotovo svakoj ženi.

Vatreni metalik


Mislile ste kako će vam samo crveni karmin pomoći da se izdvojite iz mase? Ove zime u tome će vam pomoći i ova spektakularni miks bordoa sa metalik česticama, a koji je tako dobar izbor za večernje varijante.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info