Dnevni horoskop za 13.01.2019.

0

Ovan


Razmislite o nekim ljudima koji vam samo crpe energiju. Možda ćete morati raskinuti neke veze koje vas opterećuju, a već odavno nemaju nikakvu svrhu u vašemu životu. Preko volje ćete se posvetiti obavezama. Moraćete se suočiti sa svim nagomilanim problemima, koje ste do sada zanemarivali i odlagali njihovo rješavanje.

Bik


Pozitivnim stavovima i smislom za humor smanjivaćete otpor i ljutnju dragih ljudi. Unaprijedićete ljubavni odnos, pokazati više brige i nježnosti prema partneru. Hobiji i aktivnosti kojima se bavite u slobodno vrijeme biće vam nadahnuće. Čak i ako ste odlučili provesti mirno veče, teško ćete odbiti prijatelje koji su najavili posjetu.

Blizanci


Previše vam je stalo šta drugi misle o vašem emotivnom životu. Slušate svakakve savjete, a htjeli biste ostaviti utisak samostalne i nezavisne osobe. Oslobodite se uticaja okoline, pokušajte spoznati šta vama treba. Mogli biste čuti neugodne vijesti koje će poremetiti vaše planove ili unazaditi dobar odnos s jednom osobom.

Rak


Osjećate da morate pronaći sebe i otkriti šta i koga želite. Kad odgovorite na ta pitanja, znaćete šta dalje treba činiti. Vaš idealizam će biti neuništiv, a sposobnost oporavljanja od teškoća odlična. Poboljšaće se zdravstveno stanje onima koji su imali pad imuniteta. Koncentracija vam je odlična.

Lav


Htjećete mnogo toga uraditi za kratko vrijeme pa sastavite dnevni plan rada i pridržavajte ga se. Usmjerite energiju na ono najvažnije. Čim osjetite umor, prekinite s radom i posvetite se sebi. Promijenite loše navike, poklonite partneru sitnicu ili priredite veče iznenađenja. Potrudite se stvoriti ugodnu atmosferu i više romantike.

Djevica


Partner će uživati u vašem društvu, a samci će rado prihvatiti poziv na druženje. Flert će doći potpuno neočekivano i spontano. Tragaćete za nekim dubljim značenjem svojih problema. Mogli biste kontaktirati osobu s kojom možete o svemu pričati pa tako i o vašim nedavnim događajima kojima pripisujete sudbinski značaj.

Vaga


Dan će biti prepun aktivnosti, ali mogli biste primijetiti kako više radite na ispunjenju tuđih želja nego vlastitih. Bićete popustljivi i nećete imati potrebu istjerivati pravdu, a ako vam nešto ne bude odgovaralo, tiho ćete se povlačiti. Usmeno ophođenje neće vam ići najbolje. Prijeti vam pogrešan izbor riječi ili neprecizno shvatanje tuđih izjava.

Škorpija


Mlađi i slobodni pripadnici znaka uživaće u romantičnim susretima i druženjima, dok će oni u braku više boraviti u porodičnom okruženju baveći se popravkama u domu. Nije isključeno da večeras dobijete goste ili da vas telefonski kontaktira osoba koju niste dugo čuli ni vidjeli. Samci, nova ljubavna veza je na pomolu.

Strijelac


Odmaknite se od problema. Vaše teškoće prolaznog su karaktera, a bitne se stvari odvijaju u najboljem redu. Nemojte uticati na tuđa mišljenja i stavove i očekivati da svi misle isto kao i vi. Pomirite se s tuđim različitostima. U odnosu s partnerom i vi malo popustite, a kada je riječ o djeci, pokažite više razumijevanja i takta.

Jarac


Mnogo ćete razgovarati s djecom i prenositi na njih svoje iskustvo. Moguće je kraće putovanje u porodičnom okruženju. Veliki oslonac imaćete u članovima porodice koji će vas pruženim uslugama rasteretiti dijela obaveza. Slobodnima neće biti do izlazaka pa nije isključeno da novo poznanstvo steknu na internetu.

Vodolija


Sve što se sada događa u vašem životu, snažno utiče na vas. Pozitivno i ispravno razmišljate, što je vaš najveći kvalitet. Partner bi mogao pokazivati male znakove ljubomore i kontrolisati vaše kretanje. Najbolje je praviti se da ništa ne primjećujete, jer će ga sumnjičavost ubrzo i napustiti.

Ribe


Moraćete više vremena i strpljenja odvojiti za razgovor s bližnjima i otklanjanje verbalnih nejasnoća. U ljubavnim vezama nedostajaće nježnosti. Raspoloženje će vam rasti i padati, a pratiće vas nemir i nestrpljivost. Od partnera ćete tražiti pojačanu pažnju, ali pazite da ga prevelikim nametanjem ne udaljite od sebe.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info