ZARA: 5 najmodernijih haljina za ovu zimu

0

Iako je vani hladno, to ne znači da bi trebalo da se odreknemo najženstvenijeg komada garderobe – haljine. Uvijek je rado nosimo, u njoj se osjećamo posebno ženstveno i privlačno, a kako biste i ove zime izgledale moderno, urbano i apsolutno fantastično, za to se pobrinula ZARA. Donosimo pet najmodernijih haljina ovog popularnog španskog brenda.

Blago plisirana


Plisirani komadi garderobe već su više sezona apsolutni hit, a to je posebno slučaj kada su u pitanju suknje i haljine (doduše, plisirane pantalone, posebno tokom toplijih dana, takođe su moderne i poželjne). Ovdje je najčešće riječ o klasičnim, retro modelima, a svakako su u vrhu popularnosti i modeli suknji i haljina koji su tek blago plisirani te stvaraju željeni efekat. Blago plisirana haljina odlična je opcija za sve prilike, posebno ako birate modele koji sežu do pola lista.

Tačka do tačke…


Klasične tufne su print koji je bio ultra popularan tokom prošle godine. Doduše, on se svako malo vraća, na ovaj ili onaj način, pa ga možete pronaći na svim komadima garderobe, ali i na asesoarima i obući. Ove zimske sezone on je i dalje prisutan, ali u nešto “blažem” obliku. O čemu se radi? Naime, bijela podloga sa sitnim, neravnomjerno raspoređenim, tačkama (i obrnuto – tamna podloga sa svijetlim tačkicama) trend je koji možete pronaći na mnogobrojim komadima garderobe ove zime, a haljine u tome prednjače.

Pikova dama


Možda i niste dama koja “gleda u karte”, ali ovo je haljina zbog koje će vas svi primijetiti! Crna podloga, preko koje se prostire dezen u vidu simbola koje možete pronaći na kartama za igranje, sigurno će privući pažnju gdje god se pojavite, a vi ćete dobiti veoma upečatljiv i moderan stajling. Pik ili srce, sasvim je svejedno, a ovu haljinu možete veoma dobro stilozovati pomoću asesoara, kao što su nakit i kaiš.

Nezaobilazni print ove zime


Veoma neobičan, ali ultra popularan, ovo je print koji je zasjenio sve druge ove sezone! Već negdje početkom prošlogodišnje jesenje sezone on je počeo da dominira, a ove zime je u punom jeku. Radi se o lanac printu, a koji su gotovo pa sve modne kuće uvrstile u svoje zimske kolekcije (od Versaćea i Prade do Zare). Shodno tome, možete ga pronaći na bluzama, košuljama, suknjama, a nama je posebno drago što su dostupne i haljine koje su obogaćene ovim zanimljivim printom.

Osvježena mala crna haljina


Mala crna haljina će uvijek biti komad garderobe koji bi svaka žena trebalo da ima. U zavisnosti od modela, ona odgovara svim prilikama, od posla do večernjih izlazaka, od svečanih prilika do opuštenih trenutaka. Najbolje od svega je to što svaka žena može pronaći model, ove divne haljine, koji joj savršeno pristaje, a ove zime ZARA je odlučila da je malo unaprijedi te da je obogati životinjskim printom. Print je veoma diskretan, ali ujedno i veoma efektan te vam može pomoći da izgledate i glamurozno.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info