Dnevni horoskop za 11.01.2019.

0

Ovan


Stalo vam je da napredujete na različitim stranama, ali primjećujete da se oko vas nalaze ljudi raznih profila i ćudi. Neophodno je da primjenjujete provjerene obrasce u poslovnom dijalogu. Prije ili kasnije moraćete da položite svoje “emotivne račune” i da se suočite sa bliskom osobom. Ne možete osporiti partnerovo pravo da “kontroliše” vaše kretanje.

Bik


Djelujete aktivno na različitim stranama i postoji osoba koja može da nagradi vaše intelektualne sposobnosti ili praktičnu pamet. Novi poslovni kontakti, koje ste ostvarili, najavljuju širi društveni značaj ili uticaj. U ljubavnom životu osjećate se kao da ste uplovili u “hladne emotivne vode”, sada tražite dobro rješenje ili izlaz u novom društvu. Priželjkujete nečije razumijevanje.

Blizanci


Osjećate laganu stagnaciju ili potrebu da se psihički rasteretite od nagomilanih obaveza. Prepustite kolegama da završe teži dio posla. U ljubavnom životu prija vam nečije prisustvo, ali vam nedostaje dobra prilika da ostvarite svoje namjere. Budite diskretniji u susretima koji obiluju snažnim emocijama ili nekim prikrivenim strastima.

Rak


Osjećate kreativnu inspiraciju i s lakoćom završavate brojne obaveze. Ponekad umijete da ostavite fantastičan utisak na okolinu, tako da kolege očekuju vaše mišljenje o različitim poslovnim temama. Uživate u društvu bliske osobe i ne želite da neko sa strane kvari vašu sliku o srećnom životu udvoje. Imate svoju viziju koju osjećate i pratite.

Lav


Posvetite pažnju samo prioritetnim obavezama i priuštite sebi kvalitetan odmor, kao najbolji način da akumulirate pozitivnu energiju. Važno je da racionalizujete svoje obaveze. U ljubavnom životu lagano gubite interesovanje za jednu osobu. Emotivno zatišje ili letargiju, koja postoji u zajedničkom odnosu, ne treba da doživljavate kao neki “ljubavni suton”.

Djevica


Samouvjereno branite svoje interese, ali postoje dodatne komplikacije koje otežavaju vaš poslovni ili društveni položaj. Potrebno je da racionalno koristite svoju energiju. Osjećate veliki emotivni zanos, ali kao da vam nedostaje dobra prilika da izrazite svoje namjere. Partner ili osoba koja vam se dopada, vješto “izmiče” pred vašim pozivima. Promijenite svoj stil ponašanja.

Vaga


Očekujete pozitivne odgovore u rješavanu poslovno-finansijskih pitanja. Zarad zajedničkih interesa, tolerantno prelazite preko “sitnih” nepravdi koje postoje u odnosu sa kolegama. U ljubavnom životu više se nalazite u fazi priče i idejnog planiranja, nego što se odlučujete za neki konkretan potez. Partner pokušava da shvati vaše namjere, ali ne možete očekivati “čudo”.

Škorpija


Djelujete privlačno i šarmantno na svoju okolinu, ali to ne predstavlja dovoljnu garanciju za poslovni uspjeh. Postoje sporni momenti u odnosu sa kolegama tako da su nečija obećanja podložna i iznenadnim promjenama. Privlači vas kombinacija emotivne, strasne i intelektualne veze, ali osobi koja se nalazi u vašem društvu kao da “nešto” od toga nedostaje.

Strijelac


Nalazite se u sjajnoj psiho-fizičkoj formi i samouvjereno prihvatate različite obaveze. Najbolje se osjećate u društvu koje ima slične ideje ili poslovne interese. U romantičnom raspoloženju priželjkujete snažne izlive ljubavi i imate dobar predosjećaj. U emotivnom zanosu, spremni ste da se oprobate u novim i izazovnim situacijama.

Jarac


Umijete da djelujete vrlo sugestivno na svoje kolege i ne ustručavate se da zatražite različite ustupke. Smatrate da vam pripadaju bolji uslovi. Zahvaljujući dobroj poslovnoj strategiji, očekuju vas pozitivni rezultati. U ljubavnom životu, nepotrebno brinete zbog nečijeg ponašanja. Pokažite više razumijevanja za nečije greške ili male emotivne “slabosti”.

Vodolija


Stalo vam je da sve bude u idealnom skladu, ali imate utisak da vam nedostaju osnovne informacije o poslovnim prilikama. Na sreću, očekuje vas iznenadni dobitak. Djelujete zadovoljno zbog događaja koji vas prate u ljubavnom odnosu. Važno je da pravilno vrednujete nečija osjećanja i postupke, kao “ljepši dio stvarnosti” koji vas prati.

Ribe


Dobro razmislite o svojim interesima, jer okolnosti na poslovnoj sceni se brzo smjenjuju. Odložite jedan poslovni dogovor ili finansijsko ulaganje. Ukoliko sumnjate u nečije emotivne namjere, to još uvijek ne predstavlja dokaz za “osudu”. Nema razloga da nepravedno kažnjavate osobu koju volite. Budite pažljiviji prema svojoj porodici.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info