Dnevni horoskop za 06.01.2019.

0

Ovan


Novi ljudi ući će u vaš život posredstvom druženja ili zahvaljujući prijateljima koji će vas s nekim upoznati. Ako imate rodbine u inostranstvu, neko će vam najaviti svoju posjetu kojoj ćete se veoma veseliti. Okušaćete se u jednoj novoj situaciji, koja će vas uvjeriti da ste vješti u zavođenju i davanju komplimenata.

Bik


Bićete svjesniji odnosa s drugima, kako privatnih tako i društvenih veza pa će u centar pažnje doći ugodni društveni kontakti i vaš ljubavni život. Između vas i osobe, koja vas je u početku samo fizički privlačila, razviće se i emotivni sklad. Otkrićete mnogo toga zajedničkog pa će vaše oduševljenje rasti.

Blizanci


Ljubavni život naći će se u žarištu porodične rasprave. Ne dopustite ukućanima da utiču na vaš izbor. Postavite se odlučno, ali bez svađe. Vodite više računa o sebi i pružite svom organizmu dovoljno sna i odmora. Aktivan društveni život i izlasci s prijateljima odagnaće dosadu i unijeti dobrodošle promjene u vaš život.

Rak


Držaćete situacije pod kontrolom, bilo da su u pitanju ljubav ili međuljudski odnosi. Moguća je proslava nečijeg rođendana, a svojim zabavnim pričama uveseljavaćete cijelo društvo. Ako već neko vrijeme niste zadovoljni svojom vezom, podijelite sumnje s partnerom. Razgovor će pomoći da shvatite kojim putem dalje trebate ići.

Lav


Jačaće potreba za akcijom pa ćete rado učestvovati na nekoj zabavi ili doživjeti neobični susret. Mnogo pažnje ćete posvetiti izgledu pa ćete dobiti komplimente. Energija i izdržljivost odlično će vas služiti, ali s emocijama se nećete moći sastaviti. Mijenjaćete raspoloženje pa će vas partner zbog toga zadirkivati.

Djevica


Raspolagaćete s mnogo entuzijazma i samopouzdanja. Znaćete se postaviti u svakoj situaciji i izvući ono najbolje. Mogli biste prihvatiti poziv za izlazak ili kraće putovanje. Odgovaraće vam bijeg od svakodnevnice, a najviše će vam goditi promjena sredine. Ljubavni odnos je složen, ali su rješenja na vidiku.

Vaga


Osjećaćete nemir i nigdje se nećete moći skrasiti. Uznemiravaće vas poslovni ili ljubavni događaj koji se desio prošlih dana i koji je za vas bio neugodan. Nemojte se baviti time, nego gledajte kako popraviti ono što se popraviti može. Na emotivnom planu izvjesno je pomanjkanje povjerenja, a i ljubomora bi vas mogla nagrizati.

Škorpija


Obnovićete društveni život ili s prijateljima pogledati pozorišnu predstavu ili otići u bioskop. Istaknuta je mogućnost slučajnih susreta sa starim poznanicima. Oni koji su u braku postaju sve nemirniji, a slobodnjacima se pruža prilika za ljubavno vezivanje.

Strijelac


Mogli biste se s nekim upustiti u raspravu samo kako biste dokazali da ste u pravu. Rasipaćete energiju i podlijegati razdražljivim raspoloženjima. Moguće su konfliktne situacije s djecom, posebno ako su u tinejdžerskom dobu. Probleme rješavajte mirno i staloženo, uzimajući u obzir realne potrebe mladih.

Jarac


Bilo da dan provodite u kući ili na otvorenom, odlično ćete se osjećati. Godiće vam kretanje kao i razgovori sa zabavnim i zanimljivim ljudima. Moguć je telefonski poziv bliske osobe koja će najaviti svoj skori dolazak u vaš dom. Pretražujući internet, doći ćete do informacija koje su vam potrebne u poslu.

Vodolija


Nećete biti društveni pa ćete veća druženja izbjegavati. Najugodnije ćete se osjećati u blizini bliskih i dragih ljudi, ali trenuci samoće biće vam potrebni kako biste u miru razmislili o prošlim događajima. Ljubavni život biće u znaku promjena. Možda vas oduševi osoba čije kvalitete dosad niste prepoznavali.

Ribe


Niste načisto sa emocijama prema osobi koja vam se sviđa. Na trenutke vas privlači, a zatim smatrate da nije za vas. Nemojte od svega odustati, potrebno je vrijeme da se bolje upoznate. Vaša potreba da sve bude savršeno i pod kontrolom neće se svidjeti bračnom partneru. Previše ga kritikujete – popustite malo.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info