Dnevni horoskop za 01.01.2019.

0

Ovan


Porodica vam pomaže u kućanskim poslovima, partner se trudi oko vas, mališani su poslušniji pa ćete imati razloga za zadovoljstvo. Iako ne možete odoljeti prazničnoj trpezi, ne jedite previše. U protivnom ćete dan provesti u spavanju. Umjesto telefonom, najbolje želje dragim osobama izrazite stiskom ruke.

Bik


U novu godinu ste ušli smireni i samouvjereni. Imaćete skladne odnose i dobru komunikaciju s okolinom. Veselo raspoloženje pratiće vas sve do uveče. Čak i ako ste legli u zoru, naći ćete vremena za posjetu prijateljima, a nećete zaboraviti ni na rodbinu. Pred vama je još jedna burna noć i dobar provod.

Blizanci


Ako ne morate ustati iz kreveta, priuštite sebi dan pravog odmora, gledajte tv program ili nešto čitajte. Posjeta roditeljima ili rodbini mogla bi proteći u znaku napetosti. Nemojte se doticati škakljivih pitanja, jer ne možete biti sigurni kako će neko reagovati.

Rak


Radije biste ostali kod kuće i prespavali cijeli dan, ali obećanja koja ste dali rodbini ili dragim ljudima nećete prekršiti. Dosta ćete se kretati po gradu, prolaziti kroz razna društva i učestvovati u reprizama dočeka nove godine. Samci bi s nekim mogli ostvariti kratku erotsku vezu, ali to nije ono što vam treba.

Lav


Ako ste se probudili s glavoboljom, odmah krenite u šetnju. Ako ste novu godinu dočekali u porodičnom okruženju, razveselite partnera izlaskom u restoran s muzikom ili diskoteku. Zaljubljeni se danas neće odvajati jedno od drugog. Ako smatrate da finansijska situacija zahtijeva povećani oprez, obavite porodični razgovor na tu temu.

Djevica


Uživaćete u svakom trenutku, od svečano postavljenog stola i ukusnog ručka pa do posjete dragih ljudi. Razveseliće vas telefonski poziv. Bićete simpatični osobama koje prvi put upoznate. Uvijek će se naći neko kome ćete biti zanimljivi. Dan je dobar za sve vas koji želite nove početke, makar to bilo i odvikavanje od cigareta.

Vaga


Podložni ste ljutnji i nezadovoljstvu. Ako već na same emocije ne možete uticati, prikrijte ih od okoline, jer biste inače rizikovali prekid prijateljstva ili ljubavi. Iako volite biti na usluzi ljudima koji imaju problema, danas im nećete biti od posebne pomoći. Ako se osjećate neraspoloženo i umorno, ogradite se od bilo kakvih susreta i razgovora.

Škorpija


Možda nećete biti najzadovoljniji današnjim danom. Imate neke važne lične odluke koje trebate donijeti i ne želite više čekati ni tren. Nadajmo se da su to odluke vezane za vaše zdravlje, poput zdravijeg života i prestanka pušenja. Da li se bojite novog početka? Danas će vam sve biti jasnije.

Strijelac


Ako ste sinoć, u žaru strasti ili pod uticajem alkohola, otkrili pred drugima nešto pikantno o sebi, danas će vam biti neugodno. Ne predbacujte sebi, imate i vi pravo na svoje trenutke opuštenosti i nesavršenosti. Nemojte se zamarati i tome pridavati toliku važnost. Ako imate glavobolju, brza i žustra šetnja na svježem vazduhu najbrže će je otkloniti.

Jarac


Bićete u romantičnom, zaljubljivom raspoloženju. Uzrok se možda krije u novom poznanstvu na novogodišnjoj proslavi pa od uzbuđenja nećete osjećati umor i neispavanost. Možete očekivati mnogo telefonskih poziva od kojih će najviše prednjačiti oni iz inostranstva. Veče ćete podrediti pasivnom odmoru u svoja četiri zida.

Vodolija


Razveseliće vas pokloni koje ćete dobiti od najmilijih. No i sami ćete biti široke ruke, a najviše će vam značiti ozarena lica vaše djece dok odmotavaju poklone. Vaše dileme, u vezi osobe koja vam se sviđa, će biti otklonjene. Shvatićete da ne trebate preispitivati osjećanja. Biće dovoljno da otpustite kočnice i prepustite se zaljubljenosti.

Ribe


Ne dopustite nekome ili nečemu da vam kvari praznično raspoloženje. Klonite se druženja sa svadljivim osobama. Postaćete svjesni da ste nekim postupkom naštetili prijatelju ili ga uvrijedili. Biće vam žao, ali nećete znati kako izgladiti stvar. Pokušajte ga kontaktirati i poželjeti mu sve najbolje u novoj godini.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info