Vodolija: Godišnji horoskop za 2019. godinu

0

Posao. Na početku 2019. godine, Mars koji vlada vašim poljem posla će prolaziti kroz Ovna, gdje je snažan, što će vam donijeti dobar start i početak projekata koji će donositi očekivane rezultate. Na teškoće ćete nailaziti u vezi saradnje i finansija, što će zahtijevati da razjasnite sve nejasnoće koje ćete uvidjeti da postoje u odnosima sa saradnicima, posebno kada je riječ o raspodjeli finansijskog dijela.

Obratite pažnju na komunikaciju, poslovne pregovore, jer će i na tim poljima dolaziti do teškoća zbog nečega što vama ili vašim sagovornicima neće biti dovoljno jasno. Izbjegavajte da se bavite onim u čemu nemate dovoljno iskustva, jer bi vam moglo nanijeti gubitke.

Biće potrebno da uložite više napora kako biste ispoštovali predviđene rokove do marta. Nakon toga vas očekuje uspjeh u svemu gdje je potrebno da pokažete svoju kreativnost. Maj će vam donijeti razlaz sa jednim saradnikom, a to bi moglo da vam nanese finansijsku štetu. Izbjegavajte mahinacije, ulazak u rizike i budite spremni na kompromise. Čuvajte se zamki konkurencije i tajnih neprijatelja.

Tokom jula ćete ostvariti uspjeh na polju javnosti i uvećaćete vašu popularnost. Privući ćete više klijenata, a imaćete i velike koristi od reklama. Od septembra ćete uspjeti da poboljšate platni promet i doći ćete do značajnih dobitaka koji će vam omogućiti da prevaziđete teškoće na koje ste nailazili u prethodnim mjesecima.

Napredak vas očekuje u oblastima saradnje i timskog rada, kao i ako se bavite finansijama i administracijom. Oktobar će vam donijeti privremene zastoje zbog spletki konkurencije, ali ćete već od novembra do kraja godine uspjeti da ostvarite najveći dio planiranog. Učvrstićete vaše pozicije i uvećati zaradu.

Ljubav. Ako ste u vezi ili braku, prvi kvartal 2019. godine donosi vam skladne trenutke sa partnerom. Imaćete vremena da se bavite zajedničkim interesovanjima i uživaćete u intimnim trenucima. Početkom proljeća izbjegavajte tajne radnje. Moglo bi lako da dođe do nesporazuma sa partnerom i nejasnoća koje bi dovele do nesuglasica. Posvetite više vremena porodičnim planovima.

Više zabave i lijepih trenutaka punih radosti i harmonije očekuje vas u junu. Juli će vam donijeti sumnje i nestabilnost što će zahtijevati nalaženje zajednički prihvatljivih rješenja. Od avgusta ćete uspjeti da uspostavite sklad u vezi. Zajedničko putovanje će vam u tome mnogo pomoći. Treći kvartal godine donosi vam druženja, izlaske i uzajamnu podršku.

Ako ste slobodni, početak godine pojačaće vašu potrebu za slobodom. Bićete zainteresovani samo za površne susrete, bez obaveze. Sredinom proljeća upoznaćete nekoga s kim ćete postati bliski, jer će se između vas dvoje spontano pojaviti emocije.

Za ulazak u vezu postojaće teškoće, jer će vaša simpatija često biti na putovanjima i odsutna. Zbog toga ćete biti nestrpljivi i doći će do napetih situacija između vas dvoje. Krajem ljeta ćete i pored toga započeti vezu koja će biti dosta skladna.

Nešto starije Vodolije će poželjeti da se skrase, ali neće moći da nađu osobu koja im odgovara i sa kojom bi mogle da se slože. Poznanstvo sa jednom Vagom, sredinom godine, pokazaće se kao povoljna šansa. Dajte sve od sebe i uspjećete.

Zdravlje. Vaše zdravlje će biti stabilno u prvom kvartalu godine. Bićete u svom elementu, u dobroj kondiciji koju ćete održavati vježbama. Tokom maja i juna doći će do pada imuniteta pa ćete biti osjetljivi na virusne infekcije. Biće vam osjetljiv želudac, pazite na ishranu. U drugoj polovini godine biće vam potrebno više kretanja i odmora, kao i manje stresa.

Ishrana bi trebalo da vam se sastoji od namirnica koje sadrže vlakna za bolju probavu, kao što su sočivo i grašak, kao i od namirnica koje sadrže kalorije. Meso, riba, integralni hljeb, riža, mrkva, špinat, svježe voće, banane, narandže i jabuke su namirnice koje možete često da konzumirate. Umanjite unos delikatesa, slatkiša i alkoholnog pića.

Srećni brojevi: 4, 7, 13, 18, 22.

Izvor: Astrolozi

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info