Vaga: Godišnji horoskop za 2019. godinu

0

Posao. Početak 2019. godine donosi vam teškoće u pregovorima oko novih projekata, zbog kvadrata Jupitera sa Neptunom. Nailazićete na dosta nejasnoća, posebno po pitanju finansijskog dijela, što će dovesti do obustavljanja i odlaganja pregovora za neki drugi period.

To će vas usporiti u ostvarivanju važnih planova. Obratite više pažnje na platni promet i finansije, jer će na tom polju doći do neočekivanih previranja koja mogu da vas ometaju. Imaćete uspjeha u raznim vidovima poslovnih usluga, a posebno u uslugama konsaltinga i posredovanja.

Tokom marta ćete poboljšati platni promet i uvećati saldo na računu zahvaljujući tome što ćete jedan veliki posao okončati u roku. Maj će vam biti povoljan mjesec za započinjenje novih projekata. Bar jedna šansa da pokrenete nešto, što vam može donijeti napredak u karijeri i uvećanu zaradu, doći će vam neočekivano. Ostvarićete i vanredne dobitke. Do kraja juna osjećaćete pojačane pritiske od strane nadređenih osoba i bićete napeti.

Druga polovina godine donijeće vam nove izazove koje ćete spremno dočekati. Imaćete dobar osjećaj za dobitne finansijske akcije i investicije, ali izbjegavajte pretjerane rizike na tom polju. Od druge polovine avgusta do kraja septembra ćete osjećati pojačani umor pa biste ovaj period mogli da iskoristite za odmor.

Tokom oktobra ćete uspjeti da prikupite potrebna sredstva za nastavak prioritetnih obaveza, posebno jednog velikog i dugoročnog projekta. Do kraja novembra uspjećete da dogovorite posao koji će vam donijeti velike dobitke u budućnosti. Do kraja godine uspješno ćete dovršiti jedan projekat koji je bio u zakašnjenju.

Ljubav. Ako ste u vezi ili braku, početak godine donosi vam pojačane strasti i unosi više dinamike u vašu vezu zahvaljujući Marsu koji će prolaziti kroz svoj znak. Budite pažljivi, jer ćete s druge strane biti skloni da zauzimate tvrdokorne stavove i nećete umjeti da se prilagodite potrebama partnera, što će donijeti prolazne, ali ozbiljne nesuglasice. Njegujte međusobno povjerenje.

Sredina godine vam je pogodna za zajednička putovanja, provode i ostvarivanje zajedničkih ciljeva. Vaš partner i vi ćete biti ispunjeni lijepim osjećanjima koje ćete jedno drugom pružati. Ostvarićete jednu veliku zajedničku želju. Tokom oktobra će vaš partner osjećati kako ste mu najvažnija osoba u životu. Vi ćete mu pružati podršku tamo gdje to bude potrebno.

Ako ste slobodni, tragaćete za nekim ko umije da bude osjećajan, da primijeti kako se osjećate, da vam pruža podršku i da u isto vrijeme bude snalažljiv, komunikativan, da se po nečemu ističe u odnosu na druge.

Vaši bliski prijatelji će vam govoriti da puno tražite. Vi ćete biti uporni u svom traganju i tako ćete i sredinom proljeća upoznati nekog ko približno odgovara vašim kriterijumima. Nakon toga će biti red na vama da pokažete svoje kvalitete. U vezu ćete ući između jula i septembra.

Starije Vage će biti sklone da se zaljubljuju i idealizuju osobu u koju se zaljube. To će im neminovno donijeti nekoliko razočarenja tokom godine. U ljetnjem periodu jedno poznanstvo ima velike šanse da dovede do emotivne veze.

Zdravlje. Prvi kvartal godine donosi vam osjetljivo i promjenjivo zdravlje. Tegobe će izazivati hormonski disbalans, otežan rad štitne žlijezde, a to može dovoditi do zadržavanja vode u organizmu i pojave gojaznosti. Biće potrebno da promijenite ishranu. Od sredine godine imunitet će vam biti pojačan. Tokom jesenjeg perioda biće vam osjetljiv urinarni trakt.

Potrebno je da u ishranu unesete što više vitamina i proteina. Biće vam potreban pojačan unos magnezijuma, kalcijuma i E i B vitamina. Jedite što više povrća, svježeg i kuvanog na pari. Mrkva sočivo, grašak, špinat i brokula trebalo bi često da vam se nađu na jelovniku. Meso uzimajte umjereno, a pojačajte ribu i sireve. Smanjite unos brze hrane.

Srećni brojevi: 6,14, 19, 22, 25.

Izvor: Astrolozi

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info