Strijelac: Godišnji horoskop za 2019. godinu

0

Posao. Početak 2019. godine donosi vam nestabilnost u realizaciji primarnih ciljeva. Nailazićete na nepovoljne okolnosti koje će vas ometati i neke rokove ćete biti primorani da prolongirate. Na polju novca izbjegavajte da ulazite u rizične investicije, a bilo kakve mahinacije mogu vam nanijeti gubitke. Doći će do otežanog priliva sredstava na vaš račun. Vještim potezima uspjećete da se izvučete iz finansijskih teškoća.

Vaši tajni planovi će vam donijeti prednost nad konkurencijom. Tokom proljećnih mjeseci stabilizovaćete i uvećaćete finansijsko stanje. Važne poslovne obaveze ćete dovršavati na vrijeme. Ako ste vlasnik privatne firme, imaćete uvećan obim posla.

Najviše uspjeha ćete imati kroz usluge, posebno servisnog tipa. Biće neophodno da se uskladite sa jednim poslovnim partnerom, jer ćete nailaziti na oprečne stavove. Ovo će dovesti do zastoja u zajedničkom poslu i kašnjenja planiranih rokova. Kompromis i manji ustupci će u ovom slučaju biti najbolje rješenje.

Sredina godine, posebno juni mjesec, donijeće vam previranja na polju platnog prometa, što će umanjiti vaše finansijske mogućnosti i poremetiti vaše planove. Moglo bi da dođe do raskida ponekih partnerstava, saradnje i prekida zajedničkih projekata, a to bi vam nanijelo gubitke. Od početka avgusta do sredine septembra imaćete najuspješniji period u godini.

Uspjećete da se reorganizujete i prilagodite aktuelnim okolnostima. Pružiće vam se mogućnost da ostvarite napredak u karijeri, a na polju novca vas očekuju uvećani dobici i stabilno stanje, koje će ostati tako do kraja godine. Obavićete dogovore i pripreme oko novih važnih projekata gdje će vaš autoritet i radne sposobnosti doći do punog izražaja.

Ljubav. Ako ste u vezi ili braku, godinu ćete započeti poboljšanom komunikacijom sa partnerom. Dogovaraćete se oko zajedničkih ciljeva i aktivnosti i pri tome ćete se dobro zabavljati, uz smijeh i šalu. Manje nesuglasice nastaće oko uređenja zajedničkog doma i u vezi porodičnih odnosa. Od sredine aprila vas očekuje više zabave, izlazaka i zadovoljstva u društvu voljene osobe.

Tokom maja ćete trebati da se prilagođavate potrebama svog partnera, a zbog različitih stavova oko nekih pitanja biće vam potreban kompromis. U drugoj polovini godine otići ćete na jedno zajedničko putovanje, ostvariti važan zajednički cilj i poboljšati društveni život. Od novembra ćete imati više vremena za intimne trenutke. Vaša veza biće stabilna.

Ako ste slobodni, prvi kvartal godine proći će vam u avanturama koje će biti površne, ali dovoljno uzbudljive da bi zadovoljile vašu potrebu za raznovrsnim iskustvima u ljubavi i jakim strastima.

U drugoj polovini maja upoznaćete osobu koja će privući vašu pažnju i interesovanje, ali koja neće obraćati mnogo pažnje na vas. Bićete primorani da prikažete sve vaše kvalitete. Prava ljubav doći će vam tokom septembra. Biće to osoba lijepe spoljašnjosti, kulturna, obrazovana i komunikativna.

Nešto stariji Strijelci će ući početkom godine u površnu i prolaznu vezu, kojom neće biti zadovoljni. Kako će poželjeti da se skrase, izaći će iz te veze i upoznati sredinom ljeta osobu koja će odgovarati njihovim potrebama. Ljubav će biti obostrana.

Zdravlje. Zdravlje će vam biti promjenjivo između januara i marta. Osjećaćete bolove u kostima, posebno u krstima. Izbjegavajte veće napore i više se odmarajte. Tokom proljećnog i ljetnjeg perioda biće neophodno da više pažnje obratite zdravoj ishrani, jer će vam želudac biti osjetljiv. Od septembra do kraja godine zdravlje će vam biti stabilno i bićete otporni na stres.

Ishrana koja vam je potrebna za bolje zdravlje treba da se sastoji od namirnica koje u sebi sadrže proteine i gradivne materije, a koje su lako svarljive. Kuvano i svježe povrće, većinom linato i korjensko, možete konzumirati svakodnevno, kao i svježe i sušeno voće. Izbjegavajte pečenu i masnu hranu, grickalice i slatkiše. Pojačajte unos tečnosti i vitamina.

Srećni brojevi: 4, 10, 16, 21, 25.

Izvor: Astrolozi

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info