Škorpija: Godišnji horoskop za 2019. godinu

0

Posao. Početak 2019. godine vam donosi previranja na polju finansija. Budite naročito pažljivi u rukovanju novcem i raspoređivanju prihoda i rashoda, jer ćete biti skloni greškama. Izbjegavajte da ulazite u rizične poslove i investicije. Izbjegavajte da se zadužujete i da ulazite u velike troškove.

Mart i april iskoristite za dogovore oko novih velikih i dugoročnih poslova. Vaša kreativnost će biti pojačana i imaćete uspjeha. Dobićete ponudu za proširenje vaših poslovnih usluga. Pripazite na saradnju sa radnim kolegama, moguća su neslaganja.

Sredinom godine ćete imati povoljne šanse za uspjeh u javnosti i za ugovaranje važnih projekata. Na teškoće ćete nailaziti u vezi platnog prometa, kao i u vezi obezbjeđivanja materijalne i finansijske podrške za pokretanje novih poslova. Izbjegavajte da ulazite u velike troškove i pripazite na investicije, kako ne biste pretrpili gubitke.

Juni vam je pogodan za odlazan na odmor, dok ćete tokom jula i avgusta biti u prilici da ostvarite napredak u karijeri. Ostvarićete i zaradu veću od očekivane. Vaše rukovodeće i organizacione sposobnosti će doći do pojačanog izražaja. Biće neophodno da se bolje organizujete na polju saradnje, jer ćete na tom polju imati nejasnoće i pokušaje mahinacija.

Od sredine oktobra do kraja godine, vaše radne sposobnosti biće na vrhuncu. Imaćete dovoljno motivacije i energije da izađete nakraj sa preprekama i da ostvarite napredak u svemu što je prioritetno, posebno u oblastima menadžementa. To vam može donijeti unapređenje. Vaš saldo na računu će premašiti očekivanu sumu, što će vam donijeti pohvale poslodavca.

Ljubav. Ako ste u vezi ili braku, početak godine vam donosi sklad i sreću u odnosima sa voljenom osobom, zahvaljujući konjunkciji Venere, koja vlada vašim poljem ljubavi, sa Jupiterom. Poklonićete nešto lijepo voljenoj osobi, što će imati posebno značenje. Tokom aprila nailazićete na neslaganja i nestabilnost u vezi. Bićete skloni zakulisnim radnjama iza leđa voljene osobe.

Maj će vam donijeti nove dogovore, poboljšati komunikaciju i unijeti stabilnost u vezu, ali već tokom juna i jula naći ćete se na suprotnim stranama i nećete moći da se složite oko zajedničkih ciljeva. Kompromis će biti neophodan. Od avgusta do kraja godine imaćete više vremena za intimu, zabavu i bićete bliži jedno drugom. Pružaćete partneru iskrena osjećanja.

Ako ste slobodni, početak godine vam donosi novo poznanstvo koje će se pokazati važno i koje će imati velike šanse da se vremenom pretvori u ozbiljnu vezu. U prvom dijelu godine ćete prolaziti kroz mnoga iskušenja.

Već do proljeća ćete započeti vezu, ali će veza biti nestabilna na početku. Nećete ozbiljno shvatiti partnera i bićete skloni flertu izvan veze i površnom odnosu. Tek od juna ćete shvatiti koliko vam vaš partner znači i potrudićete se da opravdate pruženo povjerenje. Uspjećete u tome.

Starije Škorpije će započeti jednu vezu početkom godine, ali će to trajati kratko, jer će otkriti da osoba s kojom su u vezi nije slobodna. Nakon razočarenja, prava veza, koja može biti ozbiljna, očekuje vas u avgustu. Bićete oduševljeni.

Zdravlje. Uglavnom ćete biti stabilnog zdravlja i u dobroj kondiciji. Periodi kada treba više da se pazite i vodite računa o zdravlju su između februara i marta, kada će vam biti osjetljivo grlo i između maja i juna kada ćete imati želučane smetnje i psihosomatske tegobe usljed osjetljivosti na stres. U drugoj polovini godine ćete imati pojačan imunitet i dobro zdravlje.

Ishrana bi trebalo da vam se sastoji od namirnica koje sadrže gradivne materije, kao što su celer, mrkva, špinat, pileće i goveđe meso, riba i morski plodovi. Integralne žitarice možete češće konzumirati uz jogurt ili mlijeko. Od voća jedite svježe sezonsko, ali i sušeno, kao što su smokve, urme i šljive. Umanjite unos grickalica, slatkiša i alkoholnih pića.

Srećni brojevi: 9, 12, 15, 20, 24.

Izvor: Astrolozi

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info