Ribe: Godišnji horoskop za 2019. godinu

0

Posao. Na polju posla možete očekivati dobru godinu, jer vam 2019. donosi dosta povoljnih mogućnosti i srećnih okolnosti. Na početku godine ćete imati više motivacije da se potrudite oko finansija što će dovesti do poboljšanja i uvećanja stanja na vašem računu.

Prvi kvartal godine vam donosi nesklad u odnosima sa saradnicima, što će remetiti vaše planove i usporavati realizaciju planiranih ciljeva. Od aprila ćete uspjeti da se bolje uskladite. Usmjerite se na pregovore oko novih projekata, posebno onih velikih i na duži period. Uspjećete bar jedan važan posao da pokrenete, a to će vam već za relativno kratko vrijeme početi donositi sigurnu i očekivanu zaradu.

Više pažnje ćete trebati da posvetite dovršavanju radnih zadataka u predviđenom roku, jer ćete biti pretrpani raznim zahtjevima klijenata, ali i nadređenih, što će vam oduzimati dragocjeno vrijeme. To će od vas zahtijevati kompromis i bolju organizaciju. Juli vam je pogodan za odlazak na odmor, kao i za rad na zaostalim i odloženim radnim zadacima.

Od avgusta do oktobra ćete biti u prilici da se probijete na polju javnosti i da privučete sebi više klijenata, što će vam donijeti veći obim poslova, ali će i pozitivno uticati na vašu zaradu kao i na uspon u karijeri. Platni promet će vam se odvijati sporije i otežano, što će zahtijevati da se više angažujete oko naplate vaših potraživanja kako biste mogli da na vrijeme isplaćujete svoja dugovanja.

Od sredine oktobra ćete dobiti podršku od strane vaših nadređenih za jedan projekat koji ćete do tada pažljivo isplanirati i organizovati. Ostvarićete uspjeh u svemu što zahtijeva tehničko znanje i sposobnost iznalaženja brzih i efikasnih rješenja. Do kraja godine ćete dobiti priznanja za vaš rad, a zarada će biti iznad očekivane.

Ljubav. Ako ste u vezi ili braku, prva polovina godine će vam donijeti više razgovora sa partnerom o zajedničkim planovima i ciljevima. Vaša komunikacija će biti bolja nego ranije i o svemu ćete se dogovarati. Nailazićete i na nešto oko čega nećete moći da se složite, što će povremeno dovoditi do napetosti. Ako budete iskreni jedno prema drugome, to ćete moći da riješite.

Druga polovina godine biće vam povoljna za ostvarenje jednog ili više zajedničkih ciljeva. Uspjećete da poboljšate kućni budžet. Zajednička putovanja, preseljenje u veći i udobniji dom ili adaptacija postojećeg će vas zbližiti. Imaćete više vremena i za zajedničke izlaske na mjesta koja volite. Povremeno ćete biti neusklađeni po pitanju emocija.

Ako ste slobodni, potreban vam je emotivni partner koji će biti osjećajne prirode i sa kojim možete dobro da se razumijete. Osjećaćete se usamljeno jedno vrijeme, jer nećete nalaziti nikoga s kim možete da ostvarite dovoljno blizak kontakt. Imaćete par kratkih avantura.

U avgustu ćete upoznati osobu koja će se isticati svojom vještinom upostavljanja skladnih i zrelih odnosa i razlikovaće od većine osoba koje poznajete. Simpatije će biti obostrane i započećete vezu koja će vam odgovarati.

Nešto starije Ribe će postati bliske sa osobom sa kojom su se ranije povremeno viđale i dijelile slična interesovanja. Između vas dvoje će doći do buđenja emocija. Prvo ćete biti stidljivi i suzdržani, ali ćete do jeseni ući u skladnu vezu.

Zdravlje. Početkom godine zdravlje će vam biti promjenjivo. Bićete podložni prehladi i otežanoj cirkulaciji. Mogući su i hormonski poremećaji. Od proljeća će zdravlje početi da vam se popravlja i bićete više u pokretu. Vaša kondicija će doći u stabilnu formu i imaćete bolji imunitet. Tokom jula će vam varirati krvni pritisak, a tokom novembra moguće su urinarne smetnje.

Vša ishrana treba da bude kalorična, ali da obuhvata lako svarljive namirnice. Dobro bi vam došlo da kao dodatak jelima uzimate antioksidante u vidu zelenog čaja, morskih algi i mekinja. Uzimajte suplemente koji sadrže magnezijum i kompleks vitamina. Pojačajte voće, povrće i ribu. Smanjite unos brze hrane, delikatesa i grickalica.

Srećni brojevi: 5, 14, 17, 21, 25.

Izvor: Astrolozi

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info