Ovan: Godišnji horoskop za 2019. godinu

0

Posao. Novu 2019. godinu započećete puni snage i motivacije. Vaš autoritet i takmičarski duh će doći do izražaja i bićete vrijedni i angažovani oko zauzimanja boljih pozicija na vašem poslu. Više napora i izazova vas očekuje u vezi velikih i dugoročnih poslova. Na teškoće ćete nailaziti u odnosima sa starijim kolegama kao i u poslovima vezanim za industriju i građevinarstvo.

Tokom marta je potrebno da pripazite na zamke koje će vam postavljati konkurencija, kao i na spletke kojima će se služiti vaši tajni neprijatelji u želji da vas kompromituju i preuzmu vaš položaj. Do kraja maja ćete biti više u pokretu i održavaćete česte sastanke, gdje ćete prezentovati vaše projekte. Uspjeh ćete imati u pregovorima i u oblastima trgovine i saobraćaja.

Od sredine maja do kraja juna bićete pritisnuti rokovima koji će kasniti i to će vam biti jedan od težih perioda. Sa nadređenima ćete imati nesuglasice. Od jula do septembra ćete imati uspjeha u oblastima usluga, dok će vam oktobar donijeti teškoće u odnosima sa poslovnim partnerima. Do kraja godine uspjećete da ostvarite jedan važan cilj.

Prvo tromjesečje 2019. zahtijevaće od vas više strpljenja i detaljne kalkulacije kako biste mogli da ostvarite očekivanu zaradu. Velika ulaganja će biti neophodna kada je riječ o razvoju ambicioznih projekata. Od aprila ćete imati povoljniji period za poboljšanje finansijskog stanja. Vaš osjećaj za isplative investicije će biti pojačan. Zarada će vam dolaziti uz pomoć vaših radnih vještina, ali najvećim dijelom zahvaljujući vašoj snalažljivosti.

Sredinom godine će vas ometati okolnosti koje će dovoditi do kašnjenja važnih rokova, što će umanjiti priliv sredstava na vaš račun. Tokom septembra i oktobra ćete uspjeti da poboljšate platni promet i ostvarite stabilno finansijsko stanje koje će do kraja godine biti u porastu.

Ljubav. Ako ste u vezi ili braku, pružaćete više podrške i pažnje voljenoj osobi na početku godine. Pružiće vam se mogućnost da ostvarite jedan važan zajednički cilj. Prijaće vam više izlazaka i druženja sa zajedničkim prijateljima. Tokom proljeća ćete nailaziti na nesklad zbog skrivanja nekih činjenica. Vašem partneru će do sredine godine trebati vaš oslonac. Njegujte povjerenje.

Uživaćete u zabavi i prijatnim razgovorima sa partnerom tokom ljetnjeg perioda, kada biste mogli da češće odlazite zajedno na izlete, kao i na duži odmor. Više vremena ćete posvetiti svojoj porodici. Od sredine septembra do kraja godine nalazićete više vremena za zajedničke intimne trenutke. Voljenoj osobi ćete pružati više nježnosti i iskrena osjećanja.

Ako ste slobodni, zanimaće vas prolazne avanture na početku godine, koje će biti uzbudljive, strasne, ali kratke. Početkom proljeća ćete upoznati osobu koja će vam privući pažnju svojom pojavom, ali i ličnim kvalitetima i poželjećete nešto više od samo površne i prolazne avanture.

Otkrićete da se vaša simpatije teško otvara i moraćete dobro da se potrudite. Nakon više mjeseci viđanja, dobićete šansu da započnete vezu. Tek u jesenjem periodu ćete biti sigurni da li vam partner odgovara.

Stariji Ovnovi će više puta pokušavati da ostvare ozbiljnu vezu, ali neće uspijevati do sredine godine. Tek od avgusta će im se ukazati povoljna prilika. Radi se o osobi avanturističkog duha sa dovoljno entuzijazna da budete srećan par.

Zdravlje. Vaše zdravlje će u prvom kvartalu godine biti u odličnoj formi. Prijaće vam da se više krećete i da budete fizički aktivni. To će vam ojačati imunitet u zimskim danima. Tokom marta ćete biti promjenjivog zdravlja i podložni prehladi, smetnjama sa cirkulacijom i hormonima, ali ćete do kraja maja opet biti u boljoj formi zahvaljujući pravilnoj ishrani.

Tokom ljetnjeg perioda potrebno je da se čuvate jakog sunca. Moguće su smetnje sa variranjem krvnog pritiska. Od septembra do kraja oktobra ćete opet biti puni energije i često u pokretu i nastojaćete da poboljšate kondiciju. Novembar i decembar su vam povoljni za detoksikaciju organizma, dijetu i za poboljšanje ishrane.

Srećni brojevi: 5, 18, 20, 23, 26.

Izvor: Astrolozi

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info