Lav: Godišnji horoskop za 2019. godinu

0

Posao. Početak 2019. godine donijeće vam uspjeh i napredak u karijeri, jer ćete imati kreativna rješenja i umjećete da korisitite vješto vaše radne sposobnosti. Ako se bavite oblastima zabave, kreativnim djelatnostima, dizajnom, modom, prosvjetom ili ugostiteljstvom, uspjećete svojim idejama da privučete veći broj kupaca i mušterija, što će pozitivno uticati na vašu zaradu. Proširićete ponudu vaših usluga i ostvarićete stabilne pozicije.

Sa radnim kolegama ćete se dobro slagati. Uložićete sredstva u poboljšanje uslova na vašem radnom mjestu. Tokom marta ćete sklopiti jedan ili više unosnih ugovora i jedno poslovno partnerstvo koje će se u budućnosti pokazati isplativo. Uspjeh vas očekuje u oblastima javnosti.

Do sredine godine ćete vještim potezima poboljšati platni promet i uvećati saldo na vašem računu. Ostvarićete uspješnu saradnju. Od jula ćete moći da se malo odmorite, ali i da se istaknete na polju javnosti i svuda gdje je potrebno da pokažete svoj autoritet, rukovodeće sposobnosti i lične vještine. To će vam biti potrebno kako biste uspjeli da na vrijeme ostvarite važne ciljeve.

Tokom septembra ćete razmatrati nove investicije, nastojaćete da poboljašte zaradu i uvećate finansije i u tome ćete imati uspjeha. Očekuju vas važni pregovori oko novih projekata, a koji neće ići lako. Neke poslovne obaveze nećete uspjeti da okončate u predviđenom roku, što će vas usporavati.

Od oktobra do kraja godine uspjećete da ostvarite dobitke tako što ćete ući u jedan rizik koji će vam se isplatiti. Vaša kreativnost će biti pojačana, ali ćete biti suočeni i sa izazovima koji neće biti laki za savladavanje. Biće vam potrebna pomoć kolega, ali i podrška od strane nadređenih. Za to ćete trebati da se izborite.

Ljubav. Ako ste u vezi ili braku, osjećaćete potrebu da unesete više zabave i vedrine u odnos sa partnerom. Smetaće vam kada se vaš odnos odvija po ustaljenom šablonu i kada je sve previše ozbiljno. U tim trenucima ćete biti skloni da negodujete, postajaćete skoni svađama i negativnom raspoloženju. Do sredine proljeća ćete uspjeti da ostvarite jedan važan zajednički cilj.

Sredina godine vam donosi putovanja, sa voljenom osobom, na turističke destinacije gdje ćete moći da se opustite i prepustite zajedničkim uživanjima. Imaćete više vremena za intimne trenutke, što će pojačati vašu bliskost. Treći kvartal godine donosi vam više dinamike u vezi, kao i više sklada u porodičnom životu. Imaćete više vremena jedni za druge.

Ako ste slobodni, jedna osoba će vam privući pažnju početkom godine i biće vam lako da je osvojite. U početku će vaša veza biti uzbudljiva, ali kada se strasti istroše, otkrićete kako nemate mnogo toga što može da vas drži zajedno i prekinućete vezu.

Tokom ljetnjeg perioda ćete upoznati osobu u koju ćete se zaljubiti, ali koja traži osobu koja umije da pokaže vrhunske lične kvalitete. Moraćete da se dokazujete i da mijenjate mnogo toga kod sebe, kako biste je osvojili, u čemu ćete i uspjeti.

Nešto stariji Lavovi će uporno kružiti oko osobe u koju su više godina zaljubljeni, a koja nije naročito obraćala pažnju na njih. Uspjećete u drugom dijelu godine da joj se približite i počećete da se viđate, a onda će se emocije probuditi i kod nje.

Zdravlje. Početak godine i zimski period donosi vam sklonost ka prehladi, reumatskim smetnjama, ali i povredama usljed nepažnje. Vaš imunitet će biti u padu pa je važno da izbjegavate izlaganje vjetrovitom i kišnom vremenu. U drugoj polovini godine ćete biti stabilnijeg zdravlja. Potrebno vam je više odlazaka u prirodu. Krajem godine moguće su probavne smetnje.

Hrana koja će odgovarati vašem organizmu jeste ona koja sadrži vlakna i koja je puna proteina. To su grašak, sočivo, pasulj, praziluk, tikvice, riba i morski plodovi. Integralne žitarice, tvrdi i feta sirevi, jogurt, banane, jabuka, smokve i urme mogu svakodnevno da vam se nalaze na jelovniku. Umanjite unos suvomesnatih prerađevina i alkoholnog pića.

Srećni brojevi: 2, 9, 14, 20, 25.

Izvor: Astrolozi

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info