Jarac: Godišnji horoskop za 2019. godinu

0

Posao. Početak godine donosi vam ogovaranja i suočavanja sa tajnim radnjama koje bi mogle da naštete vašem ugledu. Vaši tajni neprijatelji će pokušati da se probiju ispred vas i ugrabe vam jednu važnu poslovnu priliku.

Na teškoće ćete nailaziti u poslovnim pregovorima, posebno onima iza zatvorenih vrata. Doći će do kašnjenja u nekim važnim rokovima. Odužiće se razvoj planova vezanih za velike i dugoročne poslove i za finansije. Nove poslovne poduhvate, koji će vam se isplatiti, pokrenućete tek sredinom februara. To će vam donijeti i prve značajnije prilive na račun. Imaćete nove ideje kako da uvećate finansijsko stanje i jednu ideju ćete uspjeti da iskoristite i ostvarite uspjeh.

U pregovorima i organizaciji, nailazićete na kašnjenja i odlaganja tokom marta. Tokom aprila i maja uspjećete da prevaziđete teškoće i sve važne poslove ćete obaviti u roku. Najviše uspjeha imaćete u kreativnim poduhvatima. Pazite da vaša administracija bude uvijek ažurna kako vas to ne bi kočilo.

U ljetnjem periodu, od juna do avgusta, uspjećete da ostvarite korist od usluga, poboljšaćete odnose sa radnim kolegama i imaćete uspjeha na polju javnosti. U odnosima sa jednim poslovnim partnerom doći će do razilaska u interesima, nezadovoljstva oko finansijskog dijela zajedničkog poslovanja i mogućeg raskida saradnje. To bi vam pravilo smetnje, jer se radi o plodnoj i dugogodišnoj saradnji.

Usmjerite svoje akcije na rješavanje finansijskih teškoća, jer ćete samo tako moći da poboljšate platni promet i uvećate saldo na vašem računu. Od septembra do kraja godine bićete u mogućnosti da poboljšate svoj položaj na poslu i napredujete u karijeri, ali ćete trebati da prvo savladate veće izazove. Godinu ćete zavšiti sa pozitivnim saldom.

Ljubav. Ako ste u vezi ili braku, u prvoj polovini 2019. godine uspjećete da ostvarite zajedničke ciljeve i ispunićete partneru jednu želju koju ste nekada obećali, ali niste imali mogućnost da je ispunite. To će vam donijeti pojačanu bliskost. Od sredine maja do kraja juna vaš odnos će biti napet, jer ćete oko važnih stvari imati suprotne stavove. Neophodan je kompromis kako biste to riješili.

Druga polovina godine pružiće vam mogućnost da idete na česta putovanja na turističke destinacije, što će i vama i vašem partneru veoma prijati. Na taj način ćete moći češće da budete zajedno i da se posvetite jedno drugom. U svim životnim oblastima ćete jedno drugom pružati podršku. Potrudite se da poboljšate komunikaciju, jer ćete biti povremeno ćutljivi.

Ako ste slobodni, bićete zainteresovani za ozbiljnu vezu, ali ćete u isto vrijeme biti okruženi osobama koje vam ne odgovaraju kao partneri. Imaćete do proljeća više prilika da uđete u vezu i započećete jednu avanturu, ali ćete ubrzo odustati.

Od sredine proljeća, jedno poznanstvo će vas navesti da poboljšate vaše kvalitete i potrudite se da osvojite osobu koja vam se dopada. Ljetnji period vam je pogodan da počnete da se češće viđate sa osobom koja vam se dopada i da uđete u novu vezu.

Nešto starije Jarčeve očekuje susret sa osobom, koja će zaokupiti svu njihovu pažnju, na jednom putovanju koje će biti poslovnog tipa. Radi se o slobodnoj osobi kojoj ćete se i vi dopasti. Nakon nekoliko susreta ući ćete u vezu sa njom.

Zdravlje. Zdravlje će vam biti stabilno većim dijelom godine, ali je neophodno da se više krećete i da preduzimate preventivne mjere, kao što je zdrava ishrana, dovoljno odmora i svakodnevna psihofizička relaksacija. Tokom aprila, juna i septembra bićete osjetljivijeg zdravlja. Moguća je otežana probava, reumatske smetnje i virusna upalna infekcija urinarnog trakta.

Vaša ishrana će biti važna, jer će vam probavni sistem biti osjetljiv. Izbjegavajte pretjerano začinjenu hranu, onu koja je pržena na ulju ili masti, kao što su razni vidovi brze hrane i grickalica. Smanjite unos kafe i alkoholnih pića. Slatkiše uzimajte umjereno, kao i meso. Pojačajte ribu, svježe voće i povrće, kao i sireve. Prijaće vam lakša, ali kalorična hrana.

Srećni brojevi: 7, 11, 18, 23, 26.

Izvor: Astrolozi

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info