Dnevni horoskop za 31.12.2018.

0

Ovan


Ako spadate u one koji se nisu uspjeli izboriti za slobodne dane, moraćete “zasukati rukave“ i neke poslove odraditi za dvoje. Ostali će imati više prilika za zabavu, izlaske i novogodišnju proslavu u kojoj mogu zablistati ili postati “glavna zvijezda“ u društvu. Ukoliko planirate doček na javnom mjestu, čuvajte novac i dokumente.

Bik


Sve ste bliskiji s partnerom. Izlasci sa zajedničkim prijateljima, druženje kod kuće ili doček nove godine u drugom gradu oboje će vas i zbližiti. Gdje god se nađete, znaćete se dobro zabaviti, makar se radio i o dočeku na gradskom trgu po hladnoći. Pripazite na konzumiranje alkohola, naročito ako sjedate za volan.

Blizanci


Događaji i ljudi iz prošlosti postaće ponovno aktuelni, ali ne bez razloga. Nakon svega postaćete mudriji i pametniji. Novogodišnju noć dočekaćete se odlukom da će u 2019. godini sve biti drugačije. Povremeno će vas preplavljivati sjećanja na staru ljubav pa nećete moći odoljeti porivu da je nazovete i porazgovarate s njom.

Rak


Preuzećete inicijativu i očistiti svoj život od repova prošlosti i svih dešavanja koja su vam oduzimala san. Poziva za doček nove godine neće vam nedostajati, a nametnuće vam se problem koju opciju izabrati. Najbolje ćete se provesti u društvu onih koje već poznajete, ali ni u novom društvu neće vam manjkati samopouzdanja i sigurnosti.

Lav


Uprkos činjenici da je nova godina na vratima, vaš entuzijazam prema zabavi biće skroman. Iako će vam partner ostati dužan neke odgovore ili pojašnjenja, djela će govoriti više od riječi. Zajednički odmor izvan grada i provod u većem društvu uljepšaće vam dan. Budite malo pustolovniji, pokrenite se!

Djevica


Posljednji dan u godini ispratićete onako kako i priliči – uz pjesmu i ples. Mogli biste proslaviti novi životni početak, bilo da je riječ o poslu ili ljubavnom statusu. Dobićete poklon koji će izmamiti uzdah iznenađenja i divljenja. Potrošićete previše novca da biste kupili sve što vam danas treba, ali neće vam zbog toga biti žao.

Vaga


Nemojte po jutru prosuđivati dan. Ako vam dan počne u lošijem raspoloženju ili vas zadese neprilike, nemojte očajavati. To vas ne smije izbaciti iz takta ili obeshrabriti. Pripazite na ishranu, izbjegavajte dugo stajanje na hladnoći i mudro odaberite društvo i mjesto na kojem želite dočekati novu godinu.

Škorpija


Dok će vaši bližnji s veseljem planirati zabavu, pokušavajući vas uključiti u svoje planove, vi ćete ostavljati utisak pomalo ravnodušne i nezainteresovane osobe. Neke situacije, postupci ili pravo značenje izgovorenih riječi će vam promaknuti ili ćete ih pogrešno tumačiti. Kako se veče bude bližilo, raspoloženje će vam se poboljšati.

Strijelac


Možda ćete među posljednjima napustiti radno mjesto, ali bićete zadovoljni što ste sve završili na vrijeme. Moći ćete se osloniti na ukućane koji će obaviti velik dio vašeg posla. Na ispraćaju stare godine ćete pjevati i plesati te biti zvijezda zabave. Vaša duhovitost će ostaviti snažan utisak na privlačnu osobu pa ni novo poznanstvo nije isključeno.

Jarac


Dobićete mnogo ponuda za ispraćaj stare godine. Samci bi u 2019. godinu mogli zakoračiti opijeni pozitivnim osjećanjima ili strasnim zagrljajem osobe koju će upoznati na ludom dočeku. Zauzeti će uživati u partnerovoj pažnji, jer će im se partner u potpunosti posvetiti.

Vodolija


Zabavljaće vas pripreme za kućnu proslavu, ali će vam smetati porodične napetosti. Mogući su nesporazumi s ukućanima oko raspolaganja novcem. Zbog gomile kućnih obaveza, padaćete s nogu od umora, posebno ako očekujete povelik broj gostiju. Ipak, kada svi sjednete za svečani sto i umor će nestati.

Ribe


Samcima savjetujemo da novu godinu dočekaju u velikom društvu, jer im zvijezde na taj dan donose spajanje s privlačnom osobom. Dotjerajte se i zasijajte! Ako danas putujete, pripazite na auto i poštujte saobraćajna pravila. Ključeve od stana i auta odlažite na sigurno mjesto. Nečija novogodišnja čestitka jako će vas iznenaditi.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info