Djevica: Godišnji horoskop za 2019. godinu

0

Posao. Početak 2019. godine donosi vam mogućnost uspjeha u svemu što od vas zahtijeva kreativnost i nalaženje idejnih rješenja. Izbjegavajte javne nastupe i pripazite na rokove. Zbog sklonisti da nejasno sagledate mogućnosti koje vam se pružaju, posebno finasijske, kao i zbog neslaganja sa jednim poslovnim partnerom, jedan važan projekat bi mogao da kasni sa pokretanjem. Kašnjenje može biti izazvano i usljed nedostatka sredstava. Efikasnim akcijama uspjećete to da prevaziđete. Na polju usluga pružiće vam se mogućnost da proširite ponudu.

Tokom februara izbjegavajte da ulazite u rizike i da se zadužujete. Tokom marta ćete imati povoljniji period kada ćete uspjeti da uvećate zaradu i ostvarite stabilan tok novca. Tokom aprila i maja bićete u mogućnosti da nadoknadite veći dio radnih zadataka sa kojima ste bili u zakašnjenju zbog teškoća u platnom prometu. Dobićete podršku za jedan projekat koji će vam donijeti očekivanu zaradu. Započećete unosnu saradnju sa jednim inostranim partnerom.

Od jula do avgusta je potrebno da se pripazite nelegalnih poslovnih aktivnosti i tajnih neprijatelja, jer biste mogli da se nađete na gubitku. Ovaj period vam je povoljan za odlazak na odmor. Septembar vam donosi mogućnost poboljšanja finansija, jer ćete biti dobro organizovani. Sa nadređenima su moguće tenzije, kao i sa jednim poslovnim partnerom, što će vas opet primorati da neke rokove prolongirate.

Od oktobra do kraja godine uspjećete da, nakon početnih teškoća, ugovorite jedan važan projekat i ostvarićete uspjeh u oblastima trgovine, saobraćaja i komunikacija. Oko detalja ćete se duže zadržati i trebaće vam više vremena za pokretanje novih projekata. Sve što bude prioritetno i važno uspjećete da dovršite u roku.

Ljubav. Ako ste u vezi ili braku, kvadrat Jupitera, koji vlada vašim poljem ljubavi, sa Neptunom, koji se nalazi u vašem polju partnertsva, donijeće vam dosta nejasnoća, nesuglasica i teškoća u odnosu sa voljenom osobom. Izbjegavajte bilo kakve neistine. Bićete oboje promjenjivog raspoloženja. Uspjećete da uspostavite ravnotežu u vezi ako budete iskreni jedno prema drugom.

Od maja ćete biti spremni na promjene koje će doprinijeti poboljšanju vašeg odnosa sa voljenom osobom. Avgust će vam biti uzuzetno naklonjen za ostvarenje zajedničkih ciljeva kao i za odlazak na zajedničko putovanje gdje ćete moći da se posvetite jedno drugom. Od oktobra ćete više vremena provoditi u zajedničkim aktivnostima što će pojačati vašu bliskost.

Ako ste slobodni, upoznaćete na početku godine osobu u koju ćete se zaljubiti i pokušavaćete na svaki način da joj se dopadnete i privučete pažnju. Bićete spremni i da preduzimate poteze koje inače ne biste ni pokušavali. Nakon par mjeseci ćete shvatiti da se radi o uobraženoj i dvoličnoj osobi i bićete razočarani.

U avgustu ćete upoznati nekoga ko će odgovarati većini vaših potreba u ljubavi. Uspostavićete lako i brzo skladnu komunikaciju i pojaviće se obostrana osjećanja. Ući ćete u ozbiljnu vezu.

Nešto starije Djevice će imati nekoliko potencijalnih kandidata za ulazak u novu vezu, ali neće uspjeti da se usklade ni sa jednim. Tek sredinom ljeta će imati mogućnost za vezu kada upoznaju osobu sa kojom će pronaći zajednička interesovanja.

Zdravlje. Zdravlje će vam biti u prvom kvadratlu godine promjenjivo pa je potrebno da se više odmarate i da izbjegavate stresne situacije. Od proljeća do jeseni ćete biti više nego obično u pokretu i bavićete se nekim vidom fizičkih aktvnosti koje će doprinijeti stabilnom zdravlju i dobroj kondiciji. Krajem godine biće vam osjetljiva cirkulacija i probava.

Potrebna vam je ishrana koja sadrži velikim dijelom gradivne materije, bjelančevine, skrob. Najviše toga ćete nalaziti u svježim sezonskim namirnicama, žitaricama koje treba da konzumirate u integralnom vidu, kao i u zelenom povrću. Svakodnevno možete uzimati krompir, celer, luk. Od mesa će vam prijati govedina i piletina. Pojačajte unos sireva.

Srećni brojevi: 4, 11, 16, 21, 26.

Izvor: Astrolozi

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info