Blizanci: Godišnji horoskop za 2019. godinu

0

Posao. Početak 2019. godine donosi vam skrivene zamke u vidu naizgled povoljnog i unosnog ugovora i poslovnog partnerstva koje vas može privući da ga sklopite ishitreno, bez prethodnog detaljnog razmatranja svih navedenih detalja. Kasnije vam to može predstavljati kamen spoticanja i donijeti velike obaveze, ali i mnogo manje dobitke pa čak i mogućnost gubitaka. To nije povoljno po vašu karijeru i zato nemojte da se zalijećete.

Na javnom planu će djelovati kao da je vaša popularnost u usponu, ali to množe da bude kratkog vijeka i da dođe do pada sa položaja zbog nejasnog uviđanja važnih činjenica ili pogrešnih poteza sa vaše strane. Bićete skloni iluzujama.

Od aprila ćete skupiti dovoljno resursa da možete da se upustite u borbu sa konkurencijom i preprekama, kao i da riješite teškoće iz prvog kvartala. Očekuje vas uspon i uspjeh do kraja juna. Juli vam je pogodan za odmor. Do kraja avgusta ćete nailaziti na teškoće u pregovorima oko važnih projekata i na zastoje ako se bavite oblastima trgovine, komunikacije i saobraćaja. Septembar će vam biti uspješan u kreativnim poduhvatima.

Tokom oktobra ostvarićete uspjeh na polju poslovnih usluga. Novembar i decembar donijeće vam zastoje zbog nepovoljnih okolnosti, zbog čega ćete trebati da se usmjerite na rješavanje zaostalih radnih zadataka. Na polju novca će vam biti povoljni april, maj, juni, septembar i oktobar, kada ćete imati dobar osjećaj za investicije i uspjećete da uvećate saldo na vašem računu. Budite pažljivi i izbjegavajte veće troškove, rizike i zaduživanja tokom februara i avgusta, jer ćete nailaziti na teškoće u platnom prometu.

Ljubav. Ako ste u vezi ili braku, osjećaćete pojačane strasti na početku godine, ali ćete u isto vrijeme biti skloni da voljenu osobu idealizujete, što vam može donijeti poneko razočarenje. Bićete skloni da mnogo očekujete. Potrudite se da više pažnje posvetite potrebama voljene osobe. Tokom marta nailazićete na neslaganja u vezi zajedničkih ciljeva. Od proljeća vas očekuje više sklada u vezi.

Juni vam donosi nesklad u odnosima sa partnerom. Izbjegavajte dvoličnost i nekorektne postopke, jer bi to moglo ozbiljno ugroziti vašu vezu. Biće vam neophodno da unesete promjene u odnos i da se jedno drugom prilagodite. Od avgusta do oktobra ostvarićete jedan zajednički cilj i unijećete više zabave u vašu vezu. Do kraja godine imaćete bliskost i harmoniju.

Ako ste slobodni, prvi kvadratal 2019. godine donijeće vam strasnu avanturu sa osobom koja će vam odgovarati na intimnom polju i djelovaće vam kao idealan partner. Nažalost, nećete jasno sagledati negativne strane te osobe, što će vam donijeti razočarenje. Saznaćete da vi niste jedini s kim održava intimne odnose.

Tokom ljeta imaćete još jednu kratku avanturu. Mogućnost za ozbiljnu vezu pružiće vam se u novembru. Neko nov će da se zaljubi u vas, a simpatije će biti obostrane.

Stariji Blizanci će biti manje zainteresovani za ulazak u ozbiljnu vezu. Više će vam odgovarati da imate poneku površnu i neobaveznu vezu i nešto što je više od prijateljstva. Uzbudljiva avantura vas očekuje od maja do avgusta i u novembru.

Zdravlje. Bićete u odličnoj kondiciji i dobrog zdravlja na početku godine. Od sredine februara do kraja marta ćete biti preopterećeni i brzo ćete se umarati. Biće vam potrebno više odmora. Od proljeća do jeseni ćete biti fizički aktivni i dobrog zdravlja. Prijaće vam fizičke aktivnosti u prirodi, plivanje i duge šetnje. Od oktobra ćete biti osjetljivog i promjenjivog zdravlja.

Ishrana bi trebalo da vam se sastoji od hrane koja sadrži vlakna, radi bolje probave. Grašak, pasulj, sočivo, kao i svježe zeleno povrće konzumirajte često. Sezonsko i južno voće možete uzimati u većim količinama. Meso jedite umjereno, uglavnom piletinu. Pijte više tečnosti i pojačajte B vitamin. Izbjegavajte brzu i masnu hranu, kao i grickalice.

Srećni brojevi: 4, 6, 12, 19, 22.

Izvor: Astrolozi

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info