Bik: Godišnji horoskop za 2019. godinu

0

Posao. Početak 2019. vam donosi promjenjivu situaciju na polju novca pa ćete preduzeti mjere da poboljšate tokove novca, platni promet i uopšte vaše finansijsko stanje. U pristupu radnim zadacima bićete sistematični i više napora ćete ulagati u razvoj dugoročnih poslova. Uspjećete da pridobijete podršku koja će vam omogućiti lakše pribavljanje neophodnih sredstava.

Mart će vam biti povoljan za pokretanje novih poslovnih projekata. Imaćete nove ideje koje ćete pažljivo razraditi prije nego što počnete da ih sprovodite u djelo. Isprobaćete jednu novu radnu metodu koja će se pokazati kao pun pogodak i donijeće vam uspjeh bolji od očekivanog. Imaćete bolji osjećaj za timski rad i saradnju tokom aprila, kada ćete proširiti saradnju i više ćete biti angažovani na društvenom polju. Podršku ćete dobiti od osoba na položaju i bićete u prilici da dobijete unapređenje.

Do sredine godine ćete uspjeti da pokrenete jedan projekat koji ste pripremali u tajnosti, a koji će vam donijeti prednost nad konkurencijom. Od juna ćete uspjeti da uvećate zaradu i uspješno ćete dogovoriti nove poslove.

Sredinu ljeta možete iskoristiti za odmor, jer ćete prethodno uspjeti da u roku obavite prioritetne zadatake. Od sredine septembra ćete imati više uspjeha na polju usluga, jer ćete imati dobar osjećaj za potrebe klijenata i javnosti. Pripazite na odnose sa poslovnim partnerima tokom oktobra, jer će na toj relaciji doći do sukoba interesa. Moguć je prekid jedne saradnje. Ovo vam nije povoljan period za sklapanje novih ugovora.

Novembar i decembar će vam biti pogodni za rješavanje zaostalih novčanih obaveza, a zahvaljujući dobrom osjećaju za investicije uspjećete da poboljšate svoj profit i obezbijedite sebi napredak u karijeri. Na finansijskom polju će vam 2019. biti uspješna godina.

Ljubav. Ako ste u vezi ili braku, početak godine donijeće vam brige i sumnje. Vaš partner će biti povučen i tajanstven. Kasnije će vam priznati da je napravio neke loše finansijske poteze pa ćete izgladiti nesuglasice. Od sredine februara do sredine maja dobro ćete se razumjeti i planiraćete zajedničke ciljeve. Jedno drugom ćete pružati punu pažnju, nježnost i iskrene emocije.

Sredina godine donijeće vam teškoće u komunikaciji, nesporazume i nesklad u odnosu. Tek od sredine avgusta ćete uspjeti da se usaglasite sa voljenom osobom. Od septembra do kraja godine očekuje vas više zabave i zajedničkih aktivnosti. Prijaće vam izlasci, društvene manifestacije, koncerti, restorani. Najviše ćete ipak voljeti zajedničke intimne trenutke.

Ako ste slobodni, tragaćete za osobom privlačne spoljašnosti, ali će vam više značiti da vaš budući partner ima unutrašnje, lične kvalitete. U prvom kvartalu godine nećete uspijevati da upoznate osobu koja bi vas privukla.

Od sredine proljeća upoznaćete nekog ko posjeduje većinu kvaliteta i umije da ostavi utisak svojom pojavom. U početku će vam djelovati da vas vaša simpatija ne primjećuje, ali ćete nakon par mjeseci od upoznavanja započeti da se češće viđate i izlazite. Ubrzo ćete započeti vezu.

Stariji Bikovi će biti neodlučni između osobe u koju su duže vrijeme zaljubljeni i nekoga koga će spontano upoznati kroz poslovne aktivnosti. Odlučićete se za osobu koja će vam jasno dati do znanja da ste joj privlačni, a to je ona druga.

Zdravlje. Početak godine vam donosi promjenjivo zdravlje koje će remetiti hormonski disbalans, otežana cirkulacija, moguće smetnje u slučaju proširenih vena. Do proljeća slijedi porast imuniteta i stabilnije zdravlje. Tokom maja i juna ćete biti u odličnoj kondiciji. Prijaće vam da odlazite na izlete i praktikujete fizičke aktivnosti u prirodi, na čistom vazduhu.

Druga polovina godine će vam biti relativno povoljna, osim perioda od polovine avgusta do početka oktobra, kada su moguće probavne smetnje i variranje krvnog pritiska. U tom periodu praktikujte zdravu i pravilnu ishranu sa većim unosom voća i povrća, kalcijuma, magnezijuma i vitamina. Unosite više tečnosti u organizam i smanjite slatkiše.

Srećni brojevi: 4, 9, 16, 18, 23.

Izvor: Astrolozi

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info