Dnevni horoskop za 27.12.2018.

0

Ovan


Duhovno prosvjetljenje, koje ste imali u posljednjih nekoliko dana, može vas usmjeriti ka pomaganju drugima. Možda imate talent za predavanje i odlučite se da podijelite svoja iskustva na ovaj način. Osjećate se izuzetno zdravo i puni ste energije i to će vas potjerati naprijed. Planirajte pažljivo. Čak i najbolje ideje moraju imati ram koji će ih držati i usmjeriti u pravom pravcu.

Bik


Na ljubavnom planu stvari se kreću nabolje. Možda ćete otkriti da vi i vaš trenutni partner imate mnogo više zajedničkog nego što se to na prvi pogled činilo. Posjetite neko dešavanje koje vas oboje zanima, obratite pažnju da ne isplanirate sve u detalje. Jedno od vas moglo bi da upadne u konfliktnu situaciju i razočara drugog.

Blizanci


Možda ćete večeras imati napet san koji će vam djelovati skoro proročki. Ova predosjećanja mogu biti lična, ali su u principu odraz svijeta oko vas, politička dešavanja ili nešto u životu osobe kojoj se divite. To što osjećate je pozitivo i ne morate se brinuti toliko. Zapišite ih, tako da možete poslije provjeriti. Možda vas rezultati iznenade.

Rak


Predavanje kojem ćete prisutvovati zainteresovaće vas i probuditi novo interesovanje u vama. Možda ćete naći i knjige sa određenom tematikom koja vas interesuje i koje želite da pročitate. To će vas dodatno motivisati da se ponovo okrenete ka ciljevima koje ste malo zapostavili. Prijatelji će vam pružiti svu potrebnu podršku.

Lav


Prijatelj ili kolega sa posla će vam predložiti način na koji možete da uvećate svoju zaradu, radeći ono što najviše volite. Iako će biti potrebne sedmice ili čak mjeseci da se sve pripremi i pokrene, isplatiće vam se. Dobro provjerite sve činjenice i sagledajte situaciju sa svih strana i, ako vam ideja i dalje bude zanimljiva, krenite u realizaciju.

Djevica


Entuzijazam koji osjećate zbog duhovnog i psihičkog izučavanja daje vam optimistični pogled po pitanju budućnosti. Vaša fizička energija je velika i to vam sugeriše da bi bilo dobro da probate jogu, tai-či ili nešto drugo što kombinuje fizičke i duhovne sposobnosti. Prijatelji će željeti da vam se pridruže u ovoj aktivnosti.

Vaga


Danas bi možda bilo dobro da organizujete druženje sa vašim prijateljem koji ima slične stavove. Razgovor bi mogao dovesti do novih uvida do kojih posebno, nijedno od vas, ne bi moglo samo doći. Vaše misli će teći sto na sat. Zaključci do kojih dođete možda će vas zauvijek promijeniti! Ne zaboravite da napravite bilješke. Nećete željeti da zaboravite stvari koje ste čuli ili rekli.

Škorpija


Knjige ili predavanja o duhovnim stvarima mogu vas inspirisati da krenete malo dublje da istražite tu tematiku ili čak da počnete sa pisanjem. Kontakt sa prijateljem ili kolegom koji ima slična interesovanja može dovesti do zanimljivih tema za razgovor. Možda dobijete neki novi uvid o tome kako da postignete svoje ciljeve što efikasnije. To će vam pomoći da napredujete kako materijalno tako i duhovno i intelektualno.

Strijelac


Novi i prethodno nepriznat talent za rad u društvenim, humanitarnim ili duhovnim oblastima, danas bi mogao doći do izražaja. To bi moglo da dovede do ozbiljnog razmišljanja o promjeni posla i traženja nove karijere. Mogućnosti postoje, samo ih treba potražiti. Ako ste ozbiljni o ovoj promjeni, najbolje je da krenete sada, čekanjem možete samo da otežate proces prelaska.

Jarac


Povećana intuicija, maštovitost i duhovnost mogu vas inspirisati da krenete sa nekim novim kreativnim projektom. Možda budete veoma prijatno iznenađeni onim što ste naučili ili proizveli u tom procesu, toliko da nastavite time da se bavite. Ovo bi moglo biti vaše inspirativno i produktivno vrijeme. Iskoristite ga najviše što možete.

Vodolija


Nove ideje, koje ste imali u skorašnje vrijeme, mogu vas motivisati da pozovete prijatelja sličnih interesovanja na razgovor. Željećete da podijelite svoja iskustva, saslušajte njegovu stanu priče i izvučete neki smisao iz svega toga. To bi moglo da bude veoma važno, iako vam neke stvari baš i neće imati smisla odmah na početku. Zapišite ih i pogledaje kasnije, možda izvučete nešto iz njih.

Ribe


Poziv na neki društveni događaj, u vašem komšiluku, može vas dovesti u kontakt sa ljudima sličnih stavova. Može doći do nekih fascinantnih razmjena ideja. Druženje bi moglo da se produži do kasno u noć. Nebitno koliko kasno budete došli kući, razmrdajte se malo i sortitajte utiske, u protivnom ćete imati problema da zaspite.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info