Vodolija: Mjesečni horoskop za JANUAR 2019. godine

0

Posao. Mars će na početku januara i Nove godine ući u znak Ovna, gdje je u sedišti u snažan. To će vam otvoriti mogućnost da započnete nove poslovne sastanke i pregovore gdje ćete dati sve od sebe da dobijete podršku koja će vam omogućiti pokretanje novih važnih projekata.

Započećete da planirate jedan posao u tajnosti, čija će svrha biti da se probijete na tržište i da postanete konkurentni. Kako će taj posao da sadrži neke novine, koje bi trebalo da budu jedinstvene na tržištu, pazićete da o tome znaju samo vaši najbliži saradnici i osobe koje su neophodne kao učesnici. Najviše vremena ćete provesti radeći na onim zadacima koji će se voditi kao poslovna tajna.

Jupiter će 13. januara praviti kvadrat sa Neptunom. Finansijska saradnja će se odvijati otežano. Čuvajte se da vas neko ne prevari. Ako vam je ranije obećana pomoć sa viših instanci u vidu donacija, to će biti povučeno ili neće biti odobreno. Zahvaljujući trigonu Venere sa Marsom, uspjećete da ostvarite napredak u važnim poslovnim pregovorima i da sa druge strane povučete sredstva koja su vam neophodna.

21. januara će Mars praviti kvadrat sa Saturnom, što vam donosi ozbiljnije zastoje u radu, posebno ako se bavite oblastima komunikacija, saobraćaja i trgovine. Na samom kraju januara Saturn pravi sekstil sa Neptunom i omogućuje vam da postignete finansijsku stabilnost i relativno velike dobitke.

Ljubav. Ako ste u vezi ili braku, konjunkcija Sunca sa Saturnom na početku januara suočiće vas sa neophodnošću prihvatanja i onih osobina vašeg partnera koje vam nisu uvijek po volji. Tako ćete izgraditi više poštovanja jedno prema drugom. Uspjećete da učvrstite međusobno povjerenje. Složićete se oko zajedničkih ciljeva. Izlazićete i družiti se sa zajedničkim prijateljima.

Druga polovina januara donijeće vam više strasti zahvaljujući trigonu Venere sa Marsom. Sunce, koje vlada vašim poljem ljubavi, ući će u vaš znak 21. januara i vaš partner će pokazati više inicijative da osmisli kako ćete provoditi zajedničke trenutke. Očekuje vas više zabave. Nešto novo ćete unijeti u vašu vezu, što će vam donijeti više svježine i lijepih trenutaka.

Ako ste slobodni, početkom januara ćete upoznati nekog ko će se zaljubiti u vas, ali vi nećete biti oduševljeni njim i držaćete se na distanci. Neko, ko će vam osvojiti pažnju, pojaviće se iznenada sredinom mjeseca, što bi moglo da vas odvede u avanturu, ali ništa više od toga.

Tek u trećoj dekadi januara će vam se pružiti prilika da započnete novu emotivnu vezu. U vaš život će ući osoba koja će biti drugačija od većine potencijalnih udvarača, svojim kvalitetima i inteligencijom. Zaljubićete se.

Nešto starije Vodolije će imati dosta zabave i manje će ih zanimati da tragaju za nekim s kim bi mogli da se skrase. Jedna osoba će vam dati do znanja da joj se sviđate i pokazaće vam da trenuci udvoje mogu da budu vrijedni uloženog truda.

Zdravlje. Zdravlje će vam biti promjenljivo pa vam se savjetuje da se više krećete i da izbjegavate stres. Najviše smetnji ćete imati tamo gdje ste uglavnom najosjetljiviji, a to su zglobovi. Posebno ako ste u pozinijim godinama. U tom slučaju će vas artritis usporavati.

U drugoj polovini januara budite pažljivi, jer ćete biti skloni padovima i povredama.

Izvor: Astrologija

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info