Vaga: Mjesečni horoskop za JANUAR 2019. godine

0

Posao. Mars će na početku januara i Nove godine ući u znak Ovna i vaše polje partnerstva i javnosti. Donijeće vam pojačanu motivaciju da svoje snage usmjerite na nalaženje novih partnerstava i sklapanje novih ugovora. Osjećaćete pojačanu potrebu da se istaknete kroz javne nastupe, za šta će vam se pružati više povoljnih prilika.

Konjunkcija Sunca sa Saturnom vam donosi mogućnost započinjanja velikog i dugoročnog projekta. Merkur će 05. januara ući u znak Jarca i uspjećete da se bolje organizujete u administrativnom radu. Venera će 07. januara ući u znak Strijelca, kada ćete započeti pregovore oko novih projekata koji zahtijevaju veća ulaganja i donose veliku zaradu. Kvadrat Merkura sa Marsom upozorava vas da budete pažljivi u odnosima sa nadređenima, jer ćete nailaziti na neslaganja koja će donijeti napete odnose i usporiti vas u radu.

Jupiter će 13. januara praviti kvadrat sa Neptunom i donosi nesporazume sa radnim kolegama, kao i nestabilnost na polju usluga. Pazite da ne napravite pogrešan potez, jer bi to moglo da vas kompromituje. Loš utisak kod klijenata bi vam nanio gubitke. Venera će praviti trigon sa Marsom i donijeće vam uspjeh u javnim poslovima kao i unosan dogovor ili ugovor sa jednim poslovnim partnerom.

Kvadrat Marsa sa Saturnom će 21. januara dovesti do zastoja u završnoj fazi jednog važnog projekta koji ćete biti primorani da prolongirate. Konjunkcija Venere sa Jupiterom donijeće vam srećene okolnosti koje će omogućiti da ono što ste planirali pokrenete i to će za rezultat imati veliki dobitak. Vaša zarada će biti iznad prosjeka.

Ljubav. Ako ste u vezi ili braku, ulazak Marsa u znak Ovna, gdje je snažan, i u vaše polju ljubavi i partnerstva motivisaće vašeg partnera da preuzme inicijativu i da vas pokrene na akciju. Između vas dvoje će doći do buđenja strasti, što će vam prijati. Vaš partner će imati prijedloge koji će vam se dopasti. Dobro ćete se zabavljati i u isto vrijeme ćete raditi na zajedničkim ciljevima.

Kvadrat Marsa sa Saturnom, u trećoj dekadi januara, dovešće do ozbiljnih nesuglasica između vas, vašeg partnera i članova vaše porodice. Zauzimaćete tvrdokorne stavove. Sa voljenom osobom nećete moći da se usaglasite oko važnih pitanja. Tenzije će popustiti na kraju mjeseca, jer ćete uspjeti da postignete dogovor. Važno je da o svemu iskreno razgovarate.

Ako ste slobodni, na početku mjeseca osjećaćete veliki entuzijazam, bićete dobro raspoloženi i puni energije, što će vam donijeti mogućnost ulaska u uzbudljive, ali kratke avanture.

U odnosu na jednu osobu, koja vam se dopada, imaćete previsoka očekivanja. Sredinom januara ćete shvatiti da nemate šanse kod nje i to će vas razočarati. Kod još jedne simpatije doživjećete fijasko. Tek krajem mjeseca pružiće vam se prilika da osvojite nekoga ko će vam otvoreno pokazati naklonost.

Starije Vage će biti u centru pažnje osobe koja će svim snagama pokušati da im pruvuče pažnju. Mada ćete biti spremni da pokušate, shvatićete da niste jedno za drugo. Osjećaćete potrebu da se povučete. Biće više udvarača koji će vam dosađivati.

Zdravlje. Vaše zdravlje će biti u prvoj polovini januara stabilno. U drugoj polovini mjeseca imaćete promjenljivo zdravlje. Moguće su smetnje izazvane hormonskim disbalansom, a biće vam osjetljiva pluća kao i želudac.

Prehlada, grip, bronhitis, mogu lako da vas zadese ako se ne budete pazili. Osjećaćete pojačan umor i biće vam potrebna psihofizička relaksacija.

Izvor: Astrologija

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info