Strijelac: Mjesečni horoskop za JANUAR 2019. godine

0

Posao. Januar i Nova godina započinju ulaskom Marsa u znak Strijelca i vaše polje zabave i kreativnosti. Ako se bavite ovim oblastima, imaćete najbolje ideje kako da privučete što više korisnika ili konzumenata vaših usluga u prvim danima januara i samim tim ćete uspjeti da ostvarite visok profit.

Konjukcija Sunca i Saturna, u vašem polju novca, donosi vam neophodnost novih investicija kako bi vaši poslovni planovi mogli neometano da se odvijaju. Merkur će 05. januara ući u znak Jarca i vaše polje novca. Uspjećete da se bolje organizujete i racionalno ćete raspoređivati prihode i rashode.

Venera će 07. januara ući u vaš znak, što će vam dati bolji osjećaj za lične nastupe. Prema drugima ćete se odnositi ljubaznije i ostavljaćete prijatan utisak na vaše klijente, što će vam donijeti više posla i bolju zaradu. Vaše finansije će biti stabilnije i u porastu.

Jupiter će 13. januara praviti kvadrat sa Neptunom. Zbog nejasnoća u kontaktima sa saradnicima neke obaveze nećete uspjeti da dovršite u predviđenom roku. Kvadrat Marsa sa Saturnom, 21. januara, vas upozorava da ne ulazite u rizike. Najviše od svega, izbjegavajte rizične investicije.

Venera će praviti konjunkciju sa Jupiterom u vašem znaku 22. januara i donijeće vam srećne okolnosti za ostvarenje uspjeha koji vam može donijeti napredak u karijeri. Trigon Marsa sa Jupiterom, krajem mjeseca, omogućiće vam uspjeh ako se bavite oblastima zabave, a vaše kreativne ideje i projekti će donijeti veliku zaradu.

Ljubav. Ako ste u vezi ili braku, Merkur, koji vlada vašim poljem ljubavi, pravi u prvoj dekadi januara trigon sa Uranom. Imaćete nove ideje kako da unesete više zabave u odnos sa voljenom osobom. Osmislićete zajedničke izlaske na mjesta gdje vaš partner naviše voli da ide, a možete otići i na kraće vikend putovanje. Vaša inicijativa će prijati vašem partneru. Uzvratiće vam nježnošću.

Druga polovina januara donosi vam nesuglasice. Biće vam teško da se dogovorite oko raspodjele kućnih obaveza. Ozbiljne teškoće će iskrsnuti zbog neslaganja oko investicija u domaćinstvo. Na sreću, konjunkcija Venere sa Jupiterom pomoći će vam da prevaziđete neslaganja i da se složite oko najvažnijeg. Harmoniju ćete ponovo uspostaviti krajem mjeseca.

Ako ste slobodni, januar vam je prilično povoljan za ulazak u novu emotivnu vezu. Venera će ući u vaš znak 07. januara i bićete skloni da se lako zaljubljujete.

Upoznaćete nekog ko će vam osvojiti srce, ali ćete ubrzo saznati da imate konkurenciju i da je neophodno da se svojski potrudite kako biste uspjeli da se istaknete i osvojite svoju novu simpatiju. Na trenutak će vam djelovati da ste izgubili, ali će se sreća preokrenuti na vašu stranu i do kraja mjeseca ćete započeti skladnu vezu.

Nešto stariji Strijelci će imati promjenjivu sreću. U prvoj polovini januara imaćete utisak da ste na korak do ulaska u vezu, ali će onda vaša simpatija otići sa drugim. Krajem mjeseca neko novi će vam prići i počećete češće da se viđate.

Zdravlje. Tokom jauara vas očekuje uglavnom stabilno i dobro zdravlje. Manje smetnje možete imati sa cirkulacijom, a moguć je i prolazni disbalans hormona.

U drugoj polovini mjeseca imaćete povremeno povišen krvni pritisak. Potrebno je da se više krećete. Izbjegavajte pretjerivanje u životnim zadovoljstvima. Vaša fizička kondicija će biti bolja nego obično.

Izvor: Astrologija

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info