Škorpija: Mjesečni horoskop za JANUAR 2019. godine

0

Posao. Početak januara i Nove godine biće obilježen ulaskom vašeg vladara Marsa u znak Ovna, što će vas motivisati da se usmjerite u oblast poslovnih usluga. Mogli biste započeti novu radnu godinu na novom radnom mjestu. Svakako ćete započeti nove pregovore oko velikih i dugoročnih projekata.

Merkur će ući u znak Jarca 05. januara i počećete da se pripremate za nove poduhvate. Venera će 07. januara ući u znak Strijelca i donijeće vam povoljne prilike da poradite na investicijama i izvučete profit zahvaljujući dobrom osjećaju gdje i kada treba da ulažete svoj novac. Pripazite da ne donosite brzoplete odluke. Na teškoće ćete nailaziti u saobraćaju i ako se bavite servisiranjem aparata i automobila.

Jupiter će 13. januara praviti kvadrat sa Neptunom. Izbjegavajte da ulazite u sumnjive poslove i po svaku cijenu izbjegavajte mahinacije i rizične investicije. Ako se budete kockali, možete mnogo da izgubite, jer vas neko nedobronamjeran može lako navesti na tanak led.

Kvadrat Marsa sa Saturnom, 21. januara, dovešće do zastoja važnih poslovnih pregovora pa ćete morati da odložite predviđeni početak poslova koje dogovarate. Pregovore ćete uspjeti da nastavite krajem mjeseca i da pokrenete jedan projekat. Imaćete dobar osjećaj za dobitne kombinacije u investiranju. To će vam donijeti vanredne dobitke i znatno će uvećati saldo na vašem računu.

Ljubav. Ako ste u vezi ili braku, ulazak Venere u znak Strijelca unijeće više vedrine između vas i voljene osobe. Upoznaćete neke strane svog partnera koje ranije niste dovoljno dobro primjećivali, što će na vas ostaviti dubok pozitivan utisak. Umjećete da pokažete partneru koliko ga cijenite tako što ćete osmisliti zajedničke aktivnosti koje će vam uljepšati zajedničke trenutke.

Druga polovina januara biće puna strasti zahvaljujući trigonu Venere sa Marsom. Sa voljenom osobom ćete se dobro slagati u svemu, a konjunkcija Venere sa Jupiterom će dovesti do pojačane bliskosti. Poklonićete nešto lijepo voljenoj osobi, a iznad svega ćete umjeti da osjetite koje su potrebe vašeg partnera. Vaša veza će dobiti na kvalitetu i bićete ispunjeni.

Ako ste slobodni, upoznaćete početkom mjeseca osobu koja će vam se dopasti na prvi pogled i koja će vas privući kako svojom ljepotom, tako i kvalitetima koje posjeduje. Neće vam biti lako da joj privučete pažnju i moraćete da date sve od sebe.

U drugoj polovini januara ćete uspjeti da joj se približite i doći će do simpatija prema vama s njene strane. Ubrzo ćete shvatiti da imate mnogo zajedničkih interesovanja. Počećete da se viđate i ući ćete u vezu koja će biti skladna i ozbiljna.

Starije Škorpije će upoznati osobu koja će se pokazati kao neko ko im po svim kriterijumima odgovara, a to će biti obostrano. U početku će vam biti teško da povjerujete u toliku sreću, ali ćete do kraja mjeseca već biti u vezi.

Zdravlje. Ulazak Marsa u znak Ovna i vaše polje zdravlja pojačaće vaš imunitet i čniće vas punim snage i zdravlja.

Bićete često u pokretu. Ići ćete na vježbe u teretanu, praktikovaćete duže šetnje i druge vidove fizičke aktivnosti. Pazite da se ne povrijedite, jer ćete u drugoj polvini januara biti podložni padovima i uganućima.

Izvor: Astrologija

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info