Ovan: Mjesečni horoskop za JANUAR 2019. godine

0

Posao. Vaš vladar Mars, na samom početku mjeseca i Nove godine, ulazi u vaš znak. Osjećaćete pojačanu motivaciju da ulažete više energije u razvoj aktuelnih i novih planova. Na prvom mjestu ćete biti usmjereni ka pokretanju novih poslovnih projekata. Pojačaćete se vaš osjećaj za rukovođenje i potreba da se nadmećete sa konkurencijom.

Sunce će praviti konjunkciju sa Saturnom koji se nalazi u vašem polju posla i karijere. Donijeće vam podršku nadređenih za razvoj vaših planova, ali će se od vas zahtijevati i mnogo više odgovornosti kao i više vremena posvećenog poslu kako biste postigli rokove. 05. januara Merkur ulazi u znak Jarca, što će vas pokrenuti ka dogovorima i pojačati vašu sposobnost da kalkulišete i rješavate komplikovanije zadatke.

U drugoj dekadi januara bićete u mogućnosti da pokrenete jedan važan, veliki i dugoročni projekat koji će zahtijevati veće investicije i troškove. Jupiter će 13. januara praviti kvadrat sa Neptunom. Izbjevagajte po svaku cijenu bilo kakve mahinacije na poslu. Obratite pažnju na osobe koje žele da se dokopaju vašeg položaja, jer biste mogli da budete žrtva nečijih spletki.

U trećoj dekadi januara Mars će praviti kvadrat sa Saturnom. Pojaviće se prepreke i teškoće koje ćete moći samo istrajnošću i strpljenjem da prevaziđete. Izbjegavajte sukobe sa nadređenim osobama. Konjunkcija Venere sa Jupiterom donijeće vam povoljne mogućnosti da uvećate finansijsko stanje, ali i da sklopite novi posao sa inostranim partnerom. Trigon Marsa sa Jupiterom, 25. januara, omogućiće vam da ostvarite dobitke kroz podršku iz inostranstva.

Ljubav. Ako ste u vezi ili braku, Venera, koja vlada vašim poljem ljubavi, 7. januara ulazi u znak Strijelca i donosi vam povoljnu mogućnost za kraća i duža putovanja sa partnerom, što bi vas dodatno zbližilo i omogućilo vam da imate više vremena jedno za drugo. Tokom prve polovine januara pružaćete više podrške partneru. Imaćete dobar osjećaj šta je vašem partneru potrebno.

Druga polovina januara unosi više strasti u vaš odnos sa voljenom osobom, zahvaljujući trigonu Venere sa Marsom. Izbjegavajte tajne pred partnerom, jer vam to može donijeti nesuglasice i nestabilnost, 21. januara, kada Venera bude pravila kvadrat sa Neptunom. Do kraja mjeseca uspjećete da se uskladite u vezi svega što vam bude važno i bićete oboje srećni.

Ako ste slobodni, u prvoj dekadi januara upoznaćete na putovanju osobu koja će vas privući svojim širokim i pomalo nesvakidašnjim interesovanjima i životnom filozofijom. Mada će vas daljina u početku razdvajati, nastavitićete da budete u kontaktu.

U trećoj dekadi januara ćete započeti vezu zahvaljujući konjunkciji Venere sa Jupiterom. Bez obzira na živote u različitim mjestima, nastavićete češće da se viđate i pravite planove za zajedničku budućnost, a koje ćete uspjeti da ostvarite.

Stariji Ovnovi će uploviti spontano u jednu avanturu koja će im u početku biti samo izlaz iz briga, ali će kasnije da se pretvori u više od avanture. Oboje ćete poželjeti nešto više i osjećanja će se pojaviti. Započećete ozbiljnu vezu.

Zdravlje. Prva polovina januara donosi vam slabije zdravlje. Čuvajte se padova u slučaju klizavog vremena. Pažljivo rukujte oštrim predmetima i budite pažljivi u saobraćaju, jer ćete biti skloni povredama.

U drugoj polovini mjeseca bićete osjetljivi na stres. Biće vam potrebno više odmora i psihofizičke relaksacije, jer ćete biti izloženi većim fizičkim i mentalnim naporima.

Izvor: Astrologija

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info