Jarac: Mjesečni horoskop za JANUAR 2019. godine

0

Posao. Ulazak Marsa u znak Ovna, na početku januara i Nove godine, pogodovaće Jarčevima koji su vlasnici sopstvenog posla i koji rade od svoje kuće. Ovo vam je povoljan period da pokrenete sopstveni posao. Osjećaćete pojačanu motivaciju i imaćete veliku energiju i snagu za velike poduhvate.

Konjunkcija Sunca sa Saturnom pojačaće vaše rukovodeće sposobnosti i otvoriće vam mogućnost uspona u karijeri. Merkur će 05. januara ući u vaš znak i donijeće vam više mudrosti u donošenju važnih odluka. Vaše radno iskustvo će vam omogućiti da se bolje snalazite u planiranju, organizaciji i rukovođenju.

Venera će 07. januara ući u znak Strijelca. Počećete da više vremena provodite u planiranju važnih poduhvata u tajnosti, kako biste prestigli konkurenciju. Više pažnje ćete trebati da obratite na rokove, jer će vam zbog velikog obima radnih zadataka biti teško da sve postignete u predviđeno vrijeme. Najviše ćete vremena provoditi u planiranju i organizovanju svega što je neophodno.

Jupiter će 13. januara praviti kvadrat sa Neptunom. Pazite da vaši tajni planovi ne dođu do konkurenata, jer bi vam mogli preoteti primat na tržištu. Na radnim sastancima nailazićete na nejasnoće i biće vam teško da objasnite svoje planove i njihovu isplativost. Osnonite se na intuiciju u nalaženju najboljih rješenja.

Mars će 21. januara praviti kvadrat sa Saturnom. Nailazićete na prepreke i teškoće u odnosima sa nadređenim osobama, a ako ste vi na rukovodećem položaju, imaćete neslaganja sa podređenima. Pripazite na administrativne obaveze, jer na tom polju mogu iskrsnuti teškoće. Uspjećete do kraja mjeseca da se vratite na stabilne pozicije, a vaša finansijka situacija će se poboljšati i biće u porastu.

Ljubav. Ako ste u vezi ili braku, prva polovina januara donijeće vam više bliskosti i nove planove koji zahtijevaju samo malo dobre volje i bolju organizaciju kako biste ih ostvarili. Vaš partner i vi ćete nailaziti na međusobne razlike, ali ćete uspjeti da to koritite tako što ćete se međusobno dopunjavati. Imaćete dobar osjećaj za potrebe voljene osobe. Pružaćete više inicijative i najbolji dio sebe.

U drugoj polovini januara izbjegavajte tajne, a posebno izbjegavajte da bilo šta radite voljenoj osobi iza leđa, jer bi to moglo izazvati ozbiljne probleme. Na teškoće i neslaganja nailazićete i u porodičnim odnosima. Bićete skloni tvrdoglavom ponašanju. Na sreću, u trećoj dekadi januara ćete uspjeti da nađete vremena za bliske intimne trenutke sa partnerom.

Ako ste slobodni, januar vam donosi priliku da uđete u vezu koja će vas ispuniti lijepim emocijama. Upoznaćete osobu koja će vam se svidjeti već na prvi pogled i odmah će vam biti jasno da se međusobno snažno privlačite. Ubrzo ćete ući u intimne odnose.

U drugoj polovini januara će vam vaša ljubav priznati da nije slobodna, što će vas naljutiti, ali ćete nakon kratke pauze odlučiti da nastavite odnos. Vaša veza će moći da bude samo tajna, bar zasad, ali će i vama i vašem partneru prijati.

Nešto stariji Jarčevi će biti u centru pažnje i prilaziće im nekoliko zainteresovanih udvarača. Samo jedna osoba će vam privući pažnju i s njom ćete ući u avanturu koja će se nastaviti u vidu slobodne veze, što će vam odgovarati.

Zdravlje. Tokom januara ćete biti većim dijelom stabilnog zdravlja. U slučaju naglih promjena vremenskih prilika, moguće su smetnje sa krvnim pritiskom. Ako ste skloni meteoropatskim simptomima, imaćete lakše i prolazne glavobolje povremeno.

U drugoj polovini mjeseca posjetite zubara, jer se intervencija može pokazati neophodnom. Više se odmarajte.

Izvor: Astrologija

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info