Djevica: Mjesečni horoskop za JANUAR 2019. godine

0

Posao. Januar i Nova godina počinju sa ulaskom Marsa u znak Ovna koji će vas motivisati da se pozabavite radom na poboljšanju platnog prometa u cilju uvećanja profita i obrta novca. Sunce će praviti konjunkciju sa Saturnom i omogućiće vam da i pored teškoća, koje nećete moći da zaobiđete, započnete jedan novi kreativni projekat na duže staze.

Sekstil Sunca sa Neptunom donijeće vam poboljšanje u odnosima sa poslovnim partnerima. Imaćete dobar osjećaj za potrebe javnosti i poboljšaćete popularnost na tom polju. Merkur će 05. januara ući u znak Jarca i vaše polje kreativnosti, što će vam omogućiti bolju organizaciju, napredak u dogovorima i donijeće vam više sistematičnosti u pristupu vašim radnim zadacima.

Venera će 07. januara ući u znak Strijelca i olakšaće vam sređivanje administracije. Uspjećete veći dio, onog što planirate, da obavite u predviđenom roku. Kvadrat Merkura sa Marsom upozorava vas da izbjegavate rizične finansijske transakcije, jer biste se mogli naći na gubitku.

Neko na višem položaju od vašeg pružiće vam podršku za jedan posao koji zahtijeva veća ulaganja. Kvadrat Jupitera sa Neptunom, 13. januara, donijeće vam teškoće u odnosima sa jednim poslovnim partnerom, koji će se ogledati kroz nejasnoće i mutne radnje, a to će zakočiti predviđene rokove i dovesti do odlaganja.

Kvadrat Marsa sa Saturnom, 21. januara, donijeće vam dodatne zastoje na polju novca, jer će važne transakcije biti blokirane. Mars će praviti trigon sa Jupiterom i omogućiće vam da važne poslove dovršite i ostvarite očekivanu zaradu. Saturn će na samom kraju mjeseca praviti sekstil sa Neptunom i vaši odnosi sa poslovnim partnerima će se stabilizovati, a vi ćete ostvariti veliki uspjeh na polju javnosti.

Ljubav. Ako ste u vezi ili braku, sekstil Sunca sa Neptunom, na početku januara, donosi vam romantične trenutke sa voljenom osobom. Unijećete u vaš zajednički život više zabave. Imaćete dobar osjećaj šta je potrebno vašem partneru i potrudićete se da mu izađete u susret. Imaćete više vremena da se posvetite porodici. Ostvarićete željeni sklad i poboljšati bliskost u vašoj vezi.

U drugoj polovini januara Jupiter će praviti kvadrat sa Neptunom. Između vas i partnera doći će do zahlađenja, jer ćete biti jedno drugom nejasni, a počećete da sumnjate i da partner nešto krije od vas To može izazvati krizu između vas dvoje. Na sreću, uspjećete da prevaziđete nesporazume tako što ćete razgovarati o onome što vam smeta i razjasnićete nedoumice.

Ako ste slobodni, na početku januara upoznaćete, na jednoj zabavi, osobu koja će djelovati drugačije od onoga što vas obično privlači, ali ćete i pored toga biti neodoljivo privučeni raznovrsnim kvalitetima te osobe.

Mada će vam djelovati čak kontradiktorno, nakon što spontano započnete razgovor, otkrićete da imate nešto zajedničko i da se na čudan način međusobno dopunjujete. Oboje ćete biti prijatno iznenađeni. Nastavićete da se viđate i, mada to nećete imati u planu, pojaviće se osjećanja.

Nešto starije Djevice će, na insistiranje osobe sa kojom se povremeno viđaju, ući u tajnu vezu. Ubrzo će otkriti da se sa novim partnerom ne slažu u ljubavi i prekinuće taj odnos. Sredinom mjeseca upoznaće nekog ko će im se dopasti.

Zdravlje. Tokom januara bićete puni pozitivne energije, vedrog raspoloženja i opušteni. Vaša otpornost na stres će biti pojačana, a zdravlje će vam biti čvrsto i stabilno.

U drugoj polovini mjeseca vam se savjetuje da izbjegavate pretjerivanje u zadovoljstvima, posebno u hrani i piću, jer će vam probava biti osjetljiva. Starije Djevice osjećaće reumatske smetnje.

Izvor: Astrologija

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info