Blizanci: Mjesečni horoskop za JANUAR 2019. godine

0

Posao. Mars će na početku januara i Nove godine ući u znak Ovna i vaše polje saradnika. Bićete motivisani da započnete novu saradnju i poboljšate vaše poslovne veze i kontakte. Vaši nadređeni će imati više povjerenja u vas, jer ćete biti bolji timski igrač nego obično i umjećete da organizujete grupe ljudi oko zajedničkih ciljeva. To vam može donijeti unapređenje i premještaj na odgovornije radno mjesto.

Merkur će praviti trigon sa Uranom i donijeće vam mogućnosti da razradite jednu vašu ideju i da svoju radnu efikasnost poboljšate korištenjem novih metoda i tehnologija. Sunce će praviti sekstil sa Neptunom koji se nalazi u vašem polju posla i karijere i pojačaće vaš osjećaj za investicije, transakcije i tokove novca, što će vam omogućiti da ostvarite veći profit od planiranog.

Merkur, vaš vladar, 07. januara će ući u znak Jarca i vaše polje platnog prometa. Racionalno ćete pristupati raspoređivanju prihoda i rashoda i uspjećete da mudrim potezima stabilizujete vaše finansije. Ulazak Venere u znak Strijelca, 07. januara, donijeće vam poboljšanje u odnosima sa kolegama.

Jupiter će 13. januara praviti kvadrat sa Neptunom, što vas upozorava da se čuvate nejasnoća i mahinacija. Izbjegavajte da se bavite nečim u čemu nemate dovoljno iskustva. Bićete skloni iluzijama u vezi potreba klijenata i javnosti, što bi moglo da vas navede na pogrešan potez. Vaš ugled u javnosti bi mogao da bude poljuljan.

21. januara će Mars praviti kvadrat sa Saturnom, što će dovesti do zastoja u prilivu novca i do ozbiljnih teškoća u odnosu sa jednim dugogodišnjim saradnikom. Raskid saradnje bi vam mogao nenijeti gubitke. Srećne okolnosti donosi konjunkcija Venere sa Jupiterom koja će vam omogućiti sklapanje novog unosnog ugovora, početak novog partnerstva i uspjeh na polju javnosti. Ostvarićete dobitak.

Ljubav. Ako ste u vezi ili braku, imaćete plodne ideje kako da poboljšate odnos sa voljenom osobom i kako da kvalitetnije provodite zajedničko vrijeme. Uspjećete da voljenu osobu zainteresujete za nešto novo u čemu oboje možete da uživate. Imaćete više inicijative i konstruktivne prijedloge za zajedničke izlaske. Pružaćete partneru iskrene emocije, nježnost i pažnju.

Duga polovina januara donijeće vam nesuglasice u vezi zajedničkih ciljeva. Vaš partner neće podržati vaše prijedloge. Konflikti će nastati i oko toga što će vaš partner biti sklon da se okrene svojim planovima, isključujući vas iz svih zajedničkih kombinacija. Zahvaljujući konjunkciji Venere sa Jupiterom, uspjećete da prevaziđete ovu krizu.

Ako ste slobodni, upoznaćete početkom januara osobu koja će vam se dopasti i koja će vas privući. Počećete da se viđate i izlazite. U vašoj blizini nalaziće se neko kome se vi sviđate i ko će pokušati da vas privuče na svoju stranu. Poslužiće se i spletkama kojima će uneti nesklad između vas i vaše nove simpatije.

To će dovesti do nesuglasica između vas i vaše nove simpatije. Srećom, do kraja mjeseca ćete shvatiti da ste bili uvučeni u spletke. Ući ćete u novu vezu koja vam donosi veliku sreću i sklad.

Stariji Blizanci će biti zainteresovani za avanturu sa jednom osobom koju će upoznati na zabavi. Prije nego što uspijete da razradite taktiku prići će vam neko ko će vas zainteresovati i sa kim ćete ući u vezu kada se bolje upoznate.

Zdravlje. Bićete dobrog zdravlja u prvoj polovini januara. Praktikovaćete duge štenje, sportske aktivnosti i više ćete se kretati. Imunitet će vam biti jak.

U drugoj polovini mjeseca budite pažljivi, jer vam kvadrat Marsa sa Saturnom donosi virusne i upalne infekcije, a stariji Blizanci će osjećati bolove u kostima i leđima. Čuvajte se padova i uganuća.

Izvor: Astrologija

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info