Bik: Mjesečni horoskop za JANUAR 2019. godine

0

Posao. Početak januara, kao i Nove godine, započinje sa ulaskom Marsa u znak Ovna, što će vam donijeti više podrške iz nevidljivih izvora. Započećete nove pregovore iza zatvorenih vrata i poboljšaćete vaše usluge. Usmjerićete se i na poslove od opšte koristi kao i na one koji su povezani sa humanitarnim radom. Sunce će praviti konjunkciju sa Saturnom koji vlada vašim poljem posla i donosi vam početak saradnje sa jednom firmom iz inostranstva.

Sekstil Sunca sa Neptunom poboljšaće vašu saradnju sa kreativnim osobama, kao i sa onima na visokom položaju, odakle ćete dobiti pojačanu podršku za realizaciju jednog ili više vaših novih projekata. Venera će 07. januara ući u znak Strijelca i vaše polje platnog prometa, što će poboljšati vaš profit, obrt novca od investicija i uvećaće saldo na vašem računu. Jupiter će praviti kvadrat sa Neptunom i donijeće vam probleme na polju saradnje i moguće gubitke.

Zahvaljujući vještim i mudrim potezima, uspjećete da izbjegnete veće gubitke i da se vratite na početni kurs nakon previranja na polju novca.

U trećoj dekadi januara Sunce će ući u znak Vodolije i vaše polje posla i karijere, što će pojačati vaš autoritet i rukovodeće sposobnosti. Ako se bavite privatnim biznisom, započećete jedan važan projekat, ali ćete na samom početku nailaziti na velike prepreke, jer će vam biti uskraćena podrška sa mjesta odakle je očekujete. Moraćete sopstvenim naporima da se izvučete iz teškoća, u čemu ćete uspjeti, ali će projekat kasniti na samom početku. Na polju novca ćete uspjeti da ostvarite očekivani prihod.

Ljubav. Ako ste u vezi ili braku, ulazak Marsa u znak svog vladara, Ovna, na početku januara, donijeće vam mogućnost da više vremena provodite sa voljenom osobom nasamo i da uživate u intimnim momentima. Nailazićete na prolazne nesuglasice i napetosti zbog prećutkivanja i skrivanja nekih činjenica od partnera, što će kod ovog izazivati sumnje u vašu vjernost.

Venera će u drugoj dekadi januara praviti trigon sa Marsom. To će unijeti više dinamike i strasti u vaš odnos sa voljenom osobom i oboje ćete biti motivisani da se jedno oko dugog više potrudite. 25. januara će Mars praviti trigon sa Jupiterom i bićete u mogućnosti da odete sa partnerom na kraće putovanje, što će vas oboje opustiti i oraspoložiti.

Ako ste slobodni, početak januara donijeće vam susret sa osobom koja će vas na prvi pogled privući svojom energijom i senzualnošću. Saznaćete da vaša nova simpatija nije slobodna, ali će vam, nakon što to prizna, predložiti da započnete tajnu vezu. Pristaćete, jer će vam djelovati neodoljivo, a u intimni trenuci sa njom će vam doneti neočekivano zadovoljstvo.

Budite pažljivi, jer će vaša veza biti na ivici da bude otkrivena. Doći će i do povremenih nesuglasica između vas dvoje.

Stariji Bikovi će početi da se viđaju sa osobom sa kojom su ranije bili u bliskom odnosu, ali su duže vrijeme bili razdvojeni zbog različitih životnih puteva. Tokom januara ćete se ponovo zbližiti. Oboje ćete biti zainteresovani za vezu.

Zdravlje. Venera će prolaziti kroz znak Strijelca, što će probuditi vašu sklonost ka kretanju. Osjećaćete pojačan nemir koji ćete moći da smirite samo kroz pokret i fizičke vježbe.

Prijaće vam neobični vidovi sporta i rekreacije kao što je odlazak na planinarenje ili skijanje. Planinski vazduh će biti blagotovoran za vaše zdravlje. Čuvajte se povreda i padova.

Izvor: Astrologija

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info