3 NAJPOPULARNIJA zimska parfema koja trebate imati odmah sada

0

Ukoliko želite da se ove zime malo izdvojite iz gomile te da prekrasno mirišete, birajte neki (ili sve) od sljedeća tri parfema.

Yves Saint Laurent – “Black Opium Hair Mist”


Dovoljno je reći samo jedno: veoma zavodljiv i neponovljivo ženstven! Da, Black Opium Hair Mist veoma je opojan miris koji će utopliti i najhladniji zimski dan. Uvodne note kafe pomiješane su sa senzualnim akordima vanilije i bijelog cvijeća te stvaraju moderno, živopisno i fantastično mirisno izdanje kojem rijetki mogu odoljeti. Idealan je za dnevne varijante.

Carolina Herrera – “Good Girl Velvet Fatale”


Fatalna žena koja zrači samopouzdanjem i neilosrdnom privlačnošću, a koja se ne plaši da istovremeno bude i provokativna na najženstveniji mogući način. Upravo to i jeste ono što nam nudi Good Girl Velvet Fatale, a njegov svježi i opojni miris stvara dozu raskoši kao nijedan drugi ove zime. Idealan je i za dnevne i za večernje prilike.

Calvin Klein – “Euphoria Amber Gold”


Tako senzualan i pomalo provokativan, ovo je parfem koji je tako idealan za hladne zimske večeri, a jedan je od najupečatljivijih parfema koje možete nositi ove sezone. Jedno je sigurno: ovo je parfem koji će vas uvijek izdvojiti iz mase, a vi ćete postati zavodljiva žena koja je u potpunosti svjesna svoje privlačnosti. Idealan je za večernje prilike.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info