Dnevni horoskop za 16.12.2018.

0

Ovan


Obaveze ćete obaviti brzo pa će vam veći dio dana preostati za odmor. Planirajte dan s osobom koja vam se sviđa, ali vodite računa i o tome šta bi njoj odgovaralo. Ako imate poslovnih ili finansijskih teškoća, ne iskaljujte se na onima koji vam se nađu na putu. Radije s porodicom razgovarajte o onome što vas muči.
 

Bik


Osjećaćete potrebu da se maknete od svega, sredite misli i razmislite. Da biste to postigli, kontakte s okolinom svedite na najnužnije. U večernjim satima raspoloženje će vam naglo početi rasti pa ćete upravo vi biti inicijator dogovora za izlazak. Pripazite samo da ne pretjerate s alkoholom.
 

Blizanci


Bićete šarmantni i zavodljivi. Slobodne trenutke nastojaćete ispuniti razgovorom s partnerom ili u igri s djecom. Prihvatite poziv za izlazak čak i ako se ničemu ne nadate – moglo bi ispasti bolje nego što ste očekivali. O odlukama koje se tiču cijele porodice nastojte popričati sa svim članovima porodice, kako se niko ne bi osjećao zakinut.
 

Rak


Stvari bi trebalo da krenu nabolje, kada su u pitanju ljubav i romansa, ali postoji mogućnost da će danas biti malo napete. Dok ste vi precizni i želite da stvari budu definisane i isplanirane unaprijed, vaš partner traži veću slobodu i spontanost. Tenzija može da dovede do toga da svako krene svojim putem. Takve stvari uglavnom se dešavaju kada niko ne želi da povede glavnu riječ.
 

Lav


Više ćete se kretati, razmjenjivati ideje i informacije s drugima. Moguće je okupljanje rodbine na proslavi. Manje ćete se opterećivati svakodnevnim preokupacijama i bezbrižnije prilaziti problemima. Svidjeće vam se pažnja kojom će vas drugi obasipati, ali moraćete malo paziti s kim flertujete.
 

Djevica


Aktivno ćete učestvovati u tuđim problemima i rješavati ih, ali ipak ćete naći vremena i za sebe. Osobe koje vam u posljednje vrijeme zaokupljaju pažnju, pokazaće vam se u pravom svjetlu. Moći ćete hladno razmisliti o svemu i odlučiti ko je od njih zavrijedio ostati vaš prijatelj. Neko kome ste dužni novac, stalno vas na to podsjeća.
 

Vaga


Obogatite dan lijepim i ukusnim ručkom s osobama koje vam mnogo znače ili ih niste dugo vidjeli. Kada su u pitanju emocije, nemojte biti previše taktični, ali nemojte ni otkriti odmah sve svoje karte. Pozabavićete se svojim izgledom te odvojiti više vremena za njegu kože i tijela. Večernji umor biće uzrok vašeg ranijeg odlaska na spavanje.
 

Škorpija


Bilo bi dobro da više brinete o sebi, a zatim za sve ostalo. U zdraviji način života uključite vježbanje ili tehniku opuštanja koja će pomoći da izbacite stres. Treba vam i raznovrsniji društveni život, koji će omogućiti da se odmaknete od svakodnevnice i zabavite se. Neslaganje s nekim od ukućana izbaciće vas iz takta.
 

Strijelac


Pred vama je ugodan dan u kojem ćete uživati u aktivnostima. U svemu ćete naći kreativni podsticaj pa će se obično čišćenje stana pretvoriti u razmještaj, što će vašoj kući dati novi izgled. Veseliće vas susret sa poznanikom i teme o kojima ćete pričati. Bićete dobro raspoloženi prema bližnjima, ukućanima i komšijama.
 

Jarac


Osjetljivi ste i razdražljivi. Bićete nespretni u komunikaciji i brzopleti pa biste se mogli zamjeriti partneru. Nisu isključene prepirke zbog novca ili problematičnog ponašanja vašeg tinejdžera. Vremena za odmor i opuštanje biće malo, ali sve ćete uspješno privesti kraju. U večernjima satima popustiće i porodične tenzije.
 

Vodolija


Mjesec u znaku Strijelca pozitivno će se odraziti na raspodjelu energije i slobodnog vremena. Obavićete poslove i posvetiti se onima koji čeznu za vašom blizinom. Večernji sati stvoreni su za izlazak i zabavu. Dobićete priliku da riješite odnos s prijateljem ili osobom s kojom ste se nedavno posvađali.
 

Ribe


Odmaknite se od napornih i samoživih osoba. Družite se s onima za koje znate da vas razumiju. Neizvjesnost će se nadviti nad ljubavni odnos. Bićete rastrzani između prijatelja i porodice, stare ljubavi i nove simpatije. Ne donosite odluke pod pritiskom. Dajte sebi vremena da se neke situacije same od sebe iskristalizuju.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info