MANGO: Ove zimske pantalone su fantastične (a uopšte nisu skupe!)

0

Pantalone su i više nego dobrodošao komad garderobe tokom hladnih zimskih dana, a kako biste i ove zimske sezone izgledale fantastično, birajte neki od sljedećih modela MANGO pantalona. Veoma su moderni, a nećete morati izdvojiti mnogo novca da ih priuštite.

Sportska elegancija


Postoji tako mnogo situacija koje zahtijevaju nešto ležerniji stajling, a koji je istovremeno i elegantan. Ove zime to možete postići pomoću sportskih pantalona koje imaju dezen klasičnog odijela (crne pantalone sa svijetlim, vertikalnim linijama), a koje možete kombinovati sa klasičnim ili ležernim komadima garderobe, sve u zavisnosti od prilike u kojoj želite da ih nosite. Kupite ih ovdje.

Palazzo pantalone sa visokim strukom


Palazzo pantalone obično su veliki modni hit tokom toplijih sezona, ali postoje modeli koji su prilagođeni i najhladnijem godišnjem dobu. Riječ je o modelu čije su nogavice malo uže u odnosu na klasične (i dalje su prilično široke), a jedan od njih je i ovaj sa visokim strukom. Odlična opcija za sve dame koje žele da vizuelno izgledaju više i vitkije. Kupite ih ovdje.

Zimske kilote od somota


Kilote su, takođe, veoma popularan model pantalona tokom proljetne i ljetnje sezone, a ove zime možete birati modele koji su prilagođeni nešto nižim temperaturama. Riječ je o kilotama od somota, a koji se tako dobro slažu sa svim užim modelima čizmi do koljena (naravno, čizme idu ispod pantalona). Kupite ih ovdje.

Pantalone sa visokim strukom


Komadi garderobe sa visokim strukom veoma su moderni i popularni, a posebno su poželjni kod nešto nižih dama i dama koje su obdarene oblinama. Jedan od njih, koji možete nositi ove zimske sezone, su i ove MANGO pantalone sa visokim strukom, a koje dolaze sa pojasom. Kupite ih ovdje.

Moderno odijelo


Ukoliko imate bar jedno odijelo, onda vam je sasvim jasno kako možete dobiti mnogobrojne kombinacije kombinovanjem pantalona i blejzera sa drugim komadima garderobe. Međutim, ne morate nabavljati odlijelo da biste to postigle – biće dovoljno da nabavite ove moderne pantalone, a koje se veoma lako mogu uklopiti u svaki stajling. Kupite ih ovdje.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info