Dnevni horoskop za 13.12.2018.

0

Ovan


Očekuje vas prolazno neraspoloženje. Nećete imati dovoljno energije da se uhvatite ukoštac sa obavezama koje će se samo nakupljati. Ponudite pomoć kolegi u rješavanju iskrslog poslovnog problema čak i ako nije u vašoj nadležnosti. Iznenadna posjeta poremetiće vam planove baš u trenutku kada ste se htjeli odmarati.
 

Bik


Vaši planovi mogli bi se početi ispunjavati, a odnosi s ljudima postati sadržajniji. Fizička i verbalna spretnost omogućiće vam da efikasno i u kratkom roku ispunite naporne obaveze. Poželjećete više uzbuđenja u ljubavnom odnosu. Ipak, čini se da svojim postupcima nećete tome pridonijeti. Ne budite toliko nepopustljivi.
 

Blizanci


Nemojte ulaziti u nesuglasice koje se pojavljuju među vašim kolegama – pustite ih neka se sami pomire. Odlazak u kupovinu nije najbolji način za popravljanje raspoloženja – obuzdajte poriv za trošenjem! Budite promišljeni i oprezni ako poslujete s osobom suprotnog pola, jer bi vas u nečemu mogla iznevjeriti.
 

Rak


Povećava se vaša kreativnost i interes za intelektualne poslove. Dan je odličan za pregovore i kratka putovanja. Imate dobru sposobnost prosuđivanja pa će odluke koje donesete biti dobre. Mnogi će doživjeti novu ljubav i uzvraćene emocije. Neko će vas zadiviti pri prvom susretu, ali nemojte djelovati na osnovu prvih utisaka.
 

Lav


Pogodan je dan za naplatu dugova, ulaganja, različite oblike štednje i saradnju s poslovnim i bračnim partnerima. Moći ćete se pohvaliti izuzetnon intuicijom i darom govora. Otvoriće vam se prilika za poslovno putovanje. Uspješno ćete riješiti neke zavrzlame iz prošlosti, što će vam donijeti veliko olakšanje.
 

Djevica


Planetarni položaji idu u korist svima koji imaju ljubavnih problema. Moguća su pomirenja i novi počeci. Uživaćete u partnerovom zagrljaju i otvoreno izražavati emocije. Mogli biste krojiti planove o zajedničkoj budućnosti ili proširenju porodice. Ukoliko se bavite javnim poslom ili imate javni nastup, dobro se pripremite.
 

Vaga


Očekuju vas situacije na koje nećete imati veći uticaj, a moraćete ih prihvatiti. Kako biste izbjegli moguće sukobe i nove neugodnosti, naoružajte se strpljenjem i razmislite prije burne reakcije. Neće vam polaziti za rukom da obavljate više poslova istovremeno. Fokusirajte se na važne zadatke i osigurajte sebi što bolje uslove rada.
 

Škorpija


Planete vam omogućavaju da poboljšate razumijevanje s partnerom, a češći izlasci pojačaće uzajamna osjećanja. Samci, pripremite se za nova ljubavna uzbuđenja, jer nije isključeno da baš danas nekog upoznate. Na poslu ćete briljirati – istaknuta imaginacija i kreativnost rezultovaće raznovrsnim idejama.
 

Strijelac


Bićete efikasni i dokazati se kao vrstan organizator. Ako zaključite da trenutne finansije ne idu ukorak s vašim troškovima, intenzivno ćete razmišljati o dodatnim prihodima. Iscrpljivaće vas porodične i ljubavne obaveze, bježaćete od odgovornosti i teško podnositi partnerovo nastojanje da vas promijeni. Moguća je i svađa.
 

Jarac


Zahvaljujući smislu za praktično i komunikacijskim sposobnostima, uživaćete podršku šefova. Ukoliko uvidite da partnera nešto muči, podstaknite ga da vam se otvori. Dan je odličan za ljubavne razgovore i pokušaje pomirenja. Slobodnima se smiješi dobra prilika.
 

Vodolija


Ako razmišljate o kupovini na rate, pažljivo sagledajte svoju finansijsku situaciju. Nemojte se zalijetati i provjerite sve opcije jeftinije kupovine. Dešavanja u privatnom životu iziskuju više popuštanja i prilagodljivost. Moraćete omogućiti djeci veću slobodu i samostalnost u donošenju odluka.
 

Ribe


Ništa vas neće spriječiti u ostvarenju većih planova. Bićete sigurni u sebe i puni samopouzdanja. Moći ćete se jasnije izboriti za svoje ciljeve i opravdati svoja stajališta. Ako ste odnedavno u vezi, sputajte sklonost kritici i ne donosite neosnovane zaključke. Pustite neka se odnos razvija spontano.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info