Dnevni horoskop za 12.12.2018.

0

Ovan


Zaokupljeni mislima i potrebama, nećete primijetiti koliko ste potrebni partneru. Ne radi se o bilo čemu konkretnom, ali sigurno bi ga razveselilo da mu uputite koju nježnu riječ. Humor će biti najbolji lijek za stres i nezadovoljstvo. Ne budite previše ozbiljni. Spontanije reagujte na situacije i ljude i budite opušteniji.
 

Bik


Mogli biste iznajmiti stan ili sobu da biste tako doskočili povećanim životnim troškovima. Ljubavne veze će obilježiti romantika. Mogli biste proživjeti nesvakidašnje trenutke s partnerom u vezi. Onima u braku, porodična svađa će otvoriti oči. Shvatićete da ste predugo oklijevali s donošenjem nekih odluka.
 

Blizanci


Odlučnom akcijom uvjerićete nekoga da stojite iza svojih riječi. Zauzvrat ćete dobiti čvrsto obećanje ili konkretnu ponudu. Intenzivan društveni život biće pokazatelj vaše omiljenosti u krugu poznanika. Izvjesne su ljubavne promjene u pozitivnom smjeru. Teško ćete odoljeti nečijem šarmu, a ni druga strana neće ostati imuna na vaš.
 

Rak


Mučiće vas ljubavna neizvjesnost i pojačana želučana nervoza. Moraćete pripaziti na ishranu. Ljubavna uzbuđenja učiniće vas nemirnima. Željećete prijateljsku podršku i razgovor o tome kako se osjećate. Nemojte sve držati u sebi, telefonski kontaktirajte prijatelja koji će vas razumjeti i savjetovati.
 

Lav


Pomno ćete planirati sastanke, provjeravati termine i nastojati se osigurati od mogućih šteta ili grešaka u radu. Ideje će vam navirati, a znaćete i kako ih iskoristiti na najbolji način. Dan će biti pun telefonskih poziva, a jednom ćete se posebno razveseliti, jer se radi o nekom koga niste dugo čuli ni vidjeli.
 

Djevica


Spontano ćete se upuštati u razgovore s neznancima. Ukoliko osjetite naklonost prema nekome, spretno ćete se upustiti u razgovor. Bićete ugodan sagovornik i znaćete druge slušati. Dan je dobar za putovanja, ali vozači bi trebali biti oprezniji. Fokusirajte se na vožnju.
 

Vaga


Staloženim ponašanjem zaobići ćete probleme i pronaći izlaz iz neugodne poslovne situacije. Obavite tokom jutra sve važnije poslove. Bićete brzi i učinkoviti pa ćete učiniti i više nego što ste planirali. Pridavaćete mnogo pažnje izgledu pa ćete rado obilaziti prodavnice s odjećom.
 

Škorpija


Ako su odnosi sa ukućanima zategnuti, povedite konstruktivan razgovor. Mogli biste pomiriti posvađane strane ili sami postignuti dogovor oko nečeg što je izvor frustracije. Bićete usmjereni na druge i žrtvovati se više nego što treba. Pri tome može trpiti vaše psihofizičko zdravlje pa je dobro ne pretjerivati u dobročinstvima.
 

Strijelac


Nemojte dan provesti u kući. Izađite van, prošetajte i družite se. Obnovite kontakte koje ste zanemarili. Ako vam se neko sviđa, bez razmišljanja preuzmite inicijativu i pokušajte organizovati susret. Uticaj Venere garantuje da ćete u tome uspjeti, ako ne baš danas, onda idućih dana sigurno.
 

Jarac


Izbjegavajte veća porodična okupljanja, jer je moguć neugodan razgovor s partnerom ili roditeljima. Ne ulazite u rasprave sa starijim osobama, s nadređenima i onima od kojih, na neki način, zavisite. Ponovni susret s osobom na koju ste slabi probudiće stare strasti, a intenzitet emcocija mogao bi vas iznenaditi.
 

Vodolija


Energično ćete prionuti na rješavanje obaveza i hrabro se uhvatiti ukoštac s problemima. Znaćete pronaći rješenje, olakšavajući sebi i pri tome misleći na druge. Emocionalna strana života biće pomalo gurnuta u drugi plan, ali partner vam neće zamjeriti, shvatajući da ste preopterećeni nekim drugim stvarima.
 

Ribe


Imaćete potrebu da rasvijetlite teškoće s kojima se susrećete i razjasnite stvari koje vas muče. Odluke ćete donositi intuitivno, ali još ćete jedno vrijeme tapkati u mjestu. Mogli biste rješavati imovinska pitanja, baviti se kupoprodajom. Možda ćete izdvojiti veći novčani iznos kako biste uložili u svoje poslovanje, obrazovanje ili kadrove.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info