Dnevni horoskop za 10.12.2018.

0

Ovan


Zbog informacija koje ste dobili od prijatelja, možda ćete se fokusirati na novi cilj. Možete imati više ideja o projektima o kojima danas želite da povedete računa, a danas možete shvatiti i koji od njih je najprioritetniji. Pokrenite se! Štogod da radite, saznajte šta vam je potrebno prije nego počnete. Postoji šansa da izgubite mnogo vremena ukoliko budete išli od lokacije do lokacije u potrazi za potrebnim materijalima.
 

Bik


Danas može doći do promjene pravca. Možete upoznati nekog novog ili naići na nekoga koga niste vidjeli neko vrijeme, a ko vam može ponuditi šansu da promijenite karijeru. Ili, možda će vam postati jasno da se ne trebate odricati umjetnosti ili hobija koji vam donose novac i da ih počnete raditi puno radno vrijeme. Štogod da je u pitanju, danas biste se trebali upustiti u to, čak iako imate nedoumice. Vaši prethodni uspjesi vam daju znatnu prednost.
 

Blizanci


Danas se možete osjećati posebno emotivno, snažno reagujući na skoro svaki prizor koji vidite, bilo da je to neka radosna ili tužna situacija. Duhovno ste veoma motivisani i željni ste da saznate više o svijetu koji vas okružuje. Možda ćete čak početi razmišljati i o hodočašću. Ako ste ozbiljni u toj namjeri, počnite odmah da pravite planove kako da to i ostvarite.
 

Rak


Snovi i vizije se danas mogu pojavljivati i nestajati, kako na površinu izbijaju podsvjesne slike. Neke od ovih slika mogu prestavljati stare traume ili fobije kojih se trebate osloboditi čim prije. Iz svega toga možda ćete dobiti kreativnu inspiraciju i upustititi se u neki umjetnički projekat koji može biti veoma isplativ. Krajem dana ćete se vjerovatno osjećati emotivno iscrpljeno.
 

Lav


Zbog društvenih događaja ili grupnih aktivnosti možete doći u kontakt sa dosta ljudi, kako sa prijateljima tako i sa poznanicima. U vaš život bi mogla ući nova osoba koja će sa sobom donijeti promjene. Možda ćete se suočiti i sa određenim problemima. Sigurno se nećete suzdržavati od iznošenja svog mišljenja. To će biti sasvim u redu, ako budete taktični. Drugi će cijeniti vašu iskrenost.
 

Djevica


Osjećaćete se snažno i energično te ćete biti u stanju da se na veoma jednostavan način nosite sa svime što vam se nađe na putu. To je dobro, jer određeni izazovi mogu donijeti novi smisao života. Puni ste enztuzijazma. Sa odlučnošću ćete se suočiti i sa najtežim obavezama, a to je odličan način da počnete novu sedmicu.
 

Vaga


Možda ćete djelovati vođeni opštom energijom dana. Međutim, “djelovanje” je previše blaga riječ. Uzmite štit i spremite se za borbu. Drugi se mogu uplašiti kada budu vidjeli šta se dešava, ali vi ćete željeti da “uskočite” u svađu, jer znate da ste 100% u pravu. Glavno oružje su vam vaše jake emocije, a svi znaju da ste na tom polju nepobjedivi.
 

Škorpija


Ako ste trenutno u ljubavnoj vezi, vaša veza danas bi mogla lako preći na novi nivo posvećenosti. Vi i vaš partner biste danas mogli da utvrdite datum vjeridbe ili vjenčanja. Ako ste već u braku, danas bi mogao biti dan kada ćete shvatiti da ste spremni da imate djecu. Ukoliko niste u vezi, očekujte da ćete nekoga veoma brzo privući. Spremni ste i glasno i jasno šaljete signale potencijalnim partnerima.
 

Strijelac


Danas možete dobiti poziv da prisustvujete važnom društvenom događaju. Ovo može biti prilika da upoznate važne ljude koji bi vam mogli pomoći da unaprijedite karijeru ili koji se nalaze u poslovnom polju koje vas veoma interesuje. Bićete puni entuzijazma i energije. Kada budete pričali o onome što vam je na umu, govorićete iz srca.
 

Jarac


Vaša mišljenja mogu biti u centru razgovora tokom cijelog dana. Imate veoma jaku volju te se ne bojite da je izrazite. Imaćete šansu za to. Prosvijetlite druge svojim znanjem. Preuzmite kontrolu nad razgovorom i prihvatite mentalni izazov pridobijanja drugih ljudi na svoju stranu. Uspjeli u tome ili ne, dobro ćete se provesti pokušavajući da to ostvarite.
 

Vodolija


Romantična strast vas može motivisati da poboljšate svoj fizički izgled. Možda ćete odlučiti da vježbate, promijenite način ishrane i da eksperimentišete sa novom odjećom i frizurom. Vjerovatno ćete ostvariti željene rezultate. Uz ogromnu količinu entuzijazma i energije koji danas leže u vama, možda ćete se i iznenaditi – bilo ovim zadatkom ili bilo čim drugim što odlučite da uradite.
 

Ribe


Uzbuđenje i entuzijazam danas će vam ispuniti dušu, a vi ćete se pitati otkud to dolazi, s obzirom na to da se ništa značajno nije promijenilo od juče. Ne gubite vrijeme pitajući se šta se dešava već ga iskoristite. Posvetite se novim zadacima i izazovima, jer danas imate toliko energije da ćete sve rješavati bez po muke. Samo naprijed.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info