Dnevni horoskop za 09.12.2018.

0

Ovan


Stvari bi trebalo da krenu nabolje, kada su u pitanju ljubav i romasa, ali postoji mogućnost da će danas biti malo napete. Dok ste vi precizni i želite da stvari budu definisane i isplanirane unaprijed, vaš partner traži veću slobodu i spontanost. Tenzija može da dovede do toga da svako krene svojim putem. Takve stvari se uglavnom dešavaju kad niko ne želi da povede glavnu riječ.
 

Bik


Ljudi se pitaju kako da nastave dok se vi bavite ličnim stvarima. Nemojte krenuti u nekom novom pravcu i ostaviti ljude iza sebe. Što se tiče dešavanja na ljubavnom planu, možda bi trebalo malo da usporite i popričate sa partnerom. Preuzmite određene korake i prijeđite u vodstvo, ne dopustite da vas tuđa neodlučnost koči.
 

Blizanci


Skorašnja dešavanja na ljubavnom planu su vas ostavila zatečenima i imate osećaj kao da ne dobijate sve što zaslužujute. Zapamtite da ne mogu svi da čitaju znakove kao vi; ako vam nešto smeta, onda to i recite. Romatična veza bi trebalo da bude nešto što će vam pomoći da ostvarite snove, a ne nešto što vas koči.
 

Rak


Danas se osjećate smireno, stres je na svom minimumu. Jako dobro ćete se slagati sa svima, čak i sa onima sa kojima je to prije predstavljalo pravi napor. Kao rezultat toga postići ćete mnogo više nego što ste mislili da je to moguće. Na kraju dana bićete zadovoljni i ponosni sobom i onim što ste uradili.
 

Lav


Dolazi do promjena na ljubavnom planu pa obratite pažnju da vam ne promaknu. Vaš partner će možda tražiti malo veću slobodu u vezi, dok se vi nadate da stvari krenu malo ozbiljnijim tokom. Polako, ne trčite pred rudu – planiranje stvari, koje ne mogu da urode plodom, može vas samo razočarati.
 

Djevica


Malo ste neodlučni, kada je u pitanju ljubav i romansa. Iz nekog nepoznatog razloga imate tendenciju da krenete prvo na jednu stranu pa onda na drugu, a nijedna ne donosi nagradu koju očekujete na kraju. Ne morate da donesete konkretnu odluku ovog trenutka, čak štaviše, posvećenost sada može da donese frustraciju kasnije.
 

Vaga


Možda ćete morati da budete malo rezervisani da biste stigli do onoga što želite. U isto vrijeme, vaša strana, koja je po prirodi avanturistička i željna slobode, imaće potrebu da luta slobodno. Ovo je teška kombinacija koju treba izbalansirati pa se potrudite da nađete neku ravnotežu.
 

Škorpija


Prilično ste sigurni u sebe po pitanju svih stvari sem jedne. Kada su u pitanju veze, osjećate se prilično nesigurno. Može biti da ne znate kako da postupite dalje. Imate jaku potrebu da preuzmete inicijativu, a u isto vrijeme da pustite stvari da idu svojim tokom. Dobro razmislite o tome šta želite prije nego što krenete dalje.
 

Strijelac


Što se tiče dešavanja na ljubavnom planu, stvari se dešavaju onako kako ste i planirali. Ono na šta treba da obratite pažnju danas je moguća manipulacija od strane nekog ko vam je blizak. Pazite da nečija potreba za slobodom ne ugrozi vašu trenutnu vezu. Komunikacija je glavni faktor u svakoj uspješnoj vezi pa se potrudite da kažete ono što mislite.
 

Jarac


Pitanja ljubavi i romanse mogu predstavljati pravo kockanje za vas. Moraćete da preuzmete određene korake kako biste se našli na istoj talasnoj dužini sa vašim voljenim. Nijedno od vas ne želi da preuzme vodstvo u ovom trenutku, što može izazvati oklijevanje po pitanju veze. Dokle god ste nesigurni, kofuzija će vladati.
 

Vodolija


Što čvršće stežete nešto, veća je vjerovatnoća da će vam iskliznuti kroz prste. Zgrabite to što želite, ali nemojte stiskati previše. Održavanje ravnoteže između iskazivanja vaših osjećanja i pružanja osjećaja slobode je pravi ključ koji vodi ka vrhu. Dan je prepun osjećanja pa zato obratite pažnju.
 

Ribe


Izgleda da stvari, koje se tiču ljubavi, baš i ne idu onako kako ste planirali. Možda čekate da partner napravi prvi korak, jer ne znate u kojem pravcu se kreće veza, dok u isto vrijeme može biti da partner, zapravo, čeka vas i vašu odluku. Sjedite i popričajte o tome šta osjećate i prestanite da se igrate.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info