Ovo su najbolji parfemi za ovu zimu!

0

Naravno da vam je cilj da fantastično mirišete i ove zime, a kako biste to i uspjele, donosimo vam pet najboljih parfema za ovu sezonu!

Roberto Cavalli – “La Notte”


Ovaj prekrasni parfem utjelovljuje ženu koja je prirodno senzualna, neodoljivo zadivljujuća i blago misteriozna. Njegove mirisne note čine ružičasti biber koji je pomiješan sa nježnom mandarinom, a što privlači pažnju na najljepši mogući način i izdvaja vas iz mase. Kako mu i samo ime kaže, idealan je za večernje prilike.

Carolina Herrera – “Good Girl Hair Mist”


Inspirisan jedinstvenom vizijom moderne ženstvenosti koju poznata modna kreatorka ima, Good Girl Hair Mist je smion, seksi, sofisticiran i tajanstven. Jedan je od onih mirisa koji zauvijek prelaze granice zavodljivosti, a na veoma moćan način pokazuje svijetu kako ženstvenost izgleda, miriše i kako se osjeća. Idealan je za hladne zimske dane i večeri.

Giorgio Armani – “Si Nacre Edition”


Elegantan, razigran i istovremeno nježan, ovo je jedan od onih parfema koji ostavaljaju fantastičan efekat na koži. Ovo limitirano izdanje veoma je toplo i prizemljeno te stvara nježni i dugotrajni trag koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Prava voćna eksplozija koja će uljepšati i najhladniji zimski dan.

Paco Rabanne – “Pure XS For Her”


Bio je jedan od najpopularnijih parfema tokom sezone koja je iza nas, a njegova vladavina se produžila i tokom ove sezone. Ovaj parfem možemo opisati kao provokativan, eksplozivan i glamurozan! Pravo mirisno osvježenje koje će probuditi sva čula i pobuditi maštu slučajnog prolaznika. Parfem koji će vas sigurno u potpunosti izdvojiti iz mase ove zime, a idealan je za prohladne zimske večeri.

Michael Kors – “Twilight Shimmer”


Mješavina slatkih, voćnih nota i nijansi tamnog drveta pomiješana je sa akordima slatkih pralina čime se dobija raskošna toplina koja tako dugo ostaje na koži. Idealan je za prohladne zimske večeri, a definitivno je jedan od onih parfema kojem ćete se rado vraćati tokom hladnih sezona.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info