Šta obući sutra: 06.12.2018.

0

Ako ste poput nas, onda već večeras razmišljate o tome šta ćete nositi sutra. Kako bismo vam pomogli i dali malo inspiracije, donosimo prijedlog za kombinaciju koju možete nositi sutra.


Mada ih ne nosimo samo tokom zime, moramo priznati kako je zimska sezona idealna za razne modele pantalona. Ugodne, udobne, praktične i, mnoge od njih, veoma privlačne, pantalone možete nositi u svim prilikama, a upravo one i jesu dio kombinacije koji vam predlažemo za sutra.

Pantalone sa visokim strukom veoma su popularne te odgovaraju ženama svih starosnih dobi i figura. Idealne su iz više razloga, a jedan od njih je i taj što vam mogu pomoći da vizuelno izgledate više i vitkije. Ukoliko birate modele širih nogavica, koji su ukrašeni dugmadima na gornjem dijelu, dobijate mornarski stil, a koji bez problema možete nositi i tokom zime (mada je najpopularniji tokom ljetnje sezone).

Da biste vizuelno dodale centimetre vašoj silueti, pomenute pantalone najbolje je kombinovati sa nešto kraćim gornjim dijelom, a to možete postići na više načina. Jedan od njih je da pantalonama dodate rolku koju ćete (obavezno!) uvući u njih. Preko rolke prebacite kratki džemper, a stajling upotpunite pomoću kraćeg kaputića koji može biti u vojničkom stilu (mada nije presudno).

Kako biste kombinaciju završile na najbolji i najprivlačniji način, dodajte čizme do koljena. Naravno, nema greške ni ako dodate stileto gležnjerice, sve u zavisnosti od vremenskih uslova vani. Kao šlag na tortu, kombinaciji možete dodati i manju strukturisanu torbu.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info