Vaga: Mjesečni horoskop za DECEMBAR 2018. godine

0

Posao. U prvoj dekadi decembra moguće su neočekivane nesuglasice, a moguć je i raskid saradnje sa jednim poslovnim partnerom. Uzrok su neslaganja koja nisu na vrijeme rješavana i koja su više puta dovela do odlaganja važnih zajedničkih obaveza. U slučaju raskida partnerstva našli biste se na gubitku.

Više pažnje ćete trebati da posvetite rješavanju zaostalih i nedovršenih finansijskih obaveza. Priliv sredstava na vaš račun će biti otežan. Izvjesne su nesuglasice sa nadređenima zbog nejasnih instrukcija. Na polju poslovnih usluga nailazićete na klijente koji će stalno nešto novo i drugačije da zahtijevaju, što će vam praviti smetnje u radu. Merkur će krenuti direktno 06. decembra i olakšaće vam rješavanje finansijskih obaveza.

Mars će 07. decembra praviti konjunkciju sa Neptunom što će vam donijeti napete odnose sa radnim kolegama i možete se naći usred intriga koje će vam naštetiti na neki način. U drugoj dekadi decembra budite pažljivi i proračunati u poslovnim pregovorima. Sekstil Venere sa Saturnom će vam omogućiti da na vreme dovršite važne poslove i ispunite rokove.

U trećoj dekadi decembra postići ćete uspjeh u javnosti i u pregovorima oko novih projekata. Poslovnu godinu ćete završiti uspješno, sa pozitivnim saldom na računu.

Ljubav. Ako ste u vezi ili braku, na početku decembra imaćete ozbiljne nesuglasice sa voljenom osobom. Nećete moći da se složite oko važnih stvari u vašoj vezi i naći ćete se na različitim stranama. Moglo bi se dogoditi da dođe do razdvajanja. Važno je da budete otvoreni na nalaženje zajednički prihvatljivih rješenja. Jedno drugom ćete nametati dominaciju.

U drugoj polovini decembra ćete biti u mogućnosti da se stabilizujete i prevaziđete prethodne konfliktne situacije. Više vremena ćete provoditi sa voljenom osobom i u krugu porodice. Bićete motivisani da pokrenete razgovor sa partnerom o načinu da se bolje slažete u vezi.

Ako ste slobodni, osjećaćete odbojnost prema većini osoba, koje će vam prilaziti u želji da vas upoznaju ili vam privuku pažnju, kako bi sa vama imali uglavnom površan odnos ili samo seks. Površnost će vam smetati i posebno će vas nervirati nekulturne osobe kojih će biti na pretek.

Sredinom decembra upoznaćete nekoga ko će se ponašati zrelo i kulturno, što će vas privući. Naročito će vam prijati što se radi o obrazovanoj i komunikativnoj osobi. Do kraja mjeseca ćete započeti vezu.

Zdravlje. Vaše polje zdravlja biće nestabilno i promjenjivo tokom decembra. Pad imuniteta i podložnost virusnim upalama i bakterijskim infekcijama su veoma mogući.

Cirkulacija će vam biti otežana, a mogući su i hormonski poremećaji. Više se odmarajte i izbjegavajte stres.

Izvor: Astrologija

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info