Ribe: Mjesečni horoskop za DECEMBAR 2018. godine

0

Posao. Tokom prve dekade decembra nailazićete na iznenadne teškoće u vezi očekivanih većih transakcija, što će vas onemogućiti da pribavite neophodna sredstva za nastavak važnih obaveza, a to će vas primorati i da prolongirate neke rokove. Više energije bi trebalo da usmjerite u reorganizaciju vaših planova, kako biste izbjegli dalje zastoje i komplikacije.

Imaćete više sastanaka i pregovora oko završetka jednog velikog poslovnog projekta kojim planirate da zatvorite ovu poslovnu godinu. Nesuglasice sa naređenima neće biti neko velik iznedađenje, a sigurno će se napovoljno odraziti na vaš položaj na poslu. Bićete skloni greškama i nepromišljenim potezima i reakcijama. Potrebno je da pazite da ne ulazite u sukobe, jer biste tako još više zakomplikovali stvari. Merkur će krenuti direktno 06. decembra i pomoći će vam da polako rješavate sve ove teškoće.

Merkur će 13. decembra ući u vaš znak. Počećete da razmatrate kako da se bolje organizujete, ali će vam nedostajati podrška i ideje. U ovoj dekadi decembra možete očekivati podršku kolega, što će vam pojačati motivaciju da unesete dodatne napore u obavljanje prioritetnih radnih zadataka. Uspjećete da obavite u predviđenom roku sve što vam je važno.

U trećoj dekadi decembra očekuju vas iznenadne pogodnosti na polju finansija, što ćete umjeti da iskoristite da uvećate vašu zaradu. Bićete u mogućnosti da pripremite važan projekat koji ćete pokrenuti uskoro, a poslovnu godinu ćete završiti uspješno. Moguć je napredak u karijeri.

Ljubav. Ako ste u vezi ili braku, početak decembra vam donosi poboljšanje komunikacije i više razumijevanja u odnosu sa partnerom. Ono što ste ostavili nedorečeno sada ćete uspjeti da riješite sa voljenom osobom. Potrudićete se i da ispunite jedno obećanje na koje ste zaboravili zbog nepažnje.

Druga polovina decembra motivisaće vas da razgovarate sa voljenom osobom o zajedničkim planovima oko čega ćete okvirno moći da se složite, ali nećete još biti spremni da se oko svega angažujete. Biće vam potrebno više zajedničkih trenutaka nasamo pa se potrudite da ih imate. Mogli biste da odete na zajedničko putovanje za novogodišnje praznike.

Ako ste slobodni, početak decembra donijeće vam teškoće u odnosima sa nekolicinom prijatelja, što će vam pokvariti raspoloženje. U odnosima sa bliskim osobama nailazićete na nesporazume. Spontani susret i poznanstvo sa jednom osobom skrenuće vam pažnju sa tih teškoća.

Osjetićete kako ste upoznali osobu koja je senzitivna i može dobro da vas osjeti i razumije, jer će primijetiti vaše nerapoloženje i odmah će vam pružiti podršku i dobar savjet. Doći će i do obostranih osjećanja.

Zdravlje. Zdravlje će vam biti osjetljivo tokom prve polovine decembra. Moguće su smetnje prouzrokovane disbalansom hormona, a bićete osjetljivi i na infekcije, prehladu i upalne procese.

Moguće su i glavobolje koje mogu biti prouzrokovane naglim promjenama vremenskih prilika. Više se odmarajte i, ako osjetite pojačane tegobe, javite se doktoru na pregled.

Izvor: Astrologija

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info