Rak: Mjesečni horoskop za DECEMBAR 2018. godine

0

Posao. Početkom decembra doći će do iznenadnih promjena planova zbog nepredviđenih okolnosti. Moglo bi se dogoditi da dođe do prekida jednog projekta. U tom slučaju biste imali gubitke. Izbjegavajte poslovne i finansijske rizike. Bićete neorganizovani i nailazićete na prepreke od strane konkurencije. 06. decembra Merkur će krenuti direktno, što će vam olakšati rješavanje komplikovanih situacija na poslu.

U drugoj dekadi decembra imaćete više posla ako se bavite poljem usluga, ali će to od vas zahtijevati bolju organizaciju kako biste uspjeli sve da obavite u zakazanom roku. Takođe, imaćete više uspjeha u radu sa klijetima, a bićete u prvom planu i na sastancima

U trećoj dekadi decembra dobićete neočekivanu pomoć i podršku od strane jedne osobe na visokom poslovnom ili društvenom položaju. Moguć je i napredak u karijeri kao i dobijanje priznanja. Na polju novca ćete uspjeti da ostvarite dobitke i stabilnu finansijsku situaciju. Poslovnu godinu ćete završiti sa boljim uspjehom nego što ste očekivali.

Ljubav. Ako ste u vezi ili braku, početkom decembra doći će do konflikta sa voljenom osobom zbog vašeg čestog odsustvovanja od kuće i druženja sa prijateljima. Potrebno je da oko toga napravite dogovor. Potrebne su vam i promjene u vezi. Pokušajte da na drugačiji način pristupite partneru. Uvidjećete da je vaša osjećajnost djelotvornija kada je koristite u pravom trenutku i u malim dozama.

Druga polovina decembra donijeće vam željeni sklad i stabilnost. Imaćete više intimnih zajednčkih trenutaka. Osmislićete kako da provodite zajedničko vrijeme i unijećete više zabave u vašu vezu. Prijaće vam izlasci na koncerte i na mjesta koja oboje volite da posjećujete.

Ako ste slobodni, početkom decembra doći će do razlaza s osobom sa kojom ste ranije izlazili i bili vrlo blizu ulaska u vezu. Shvatićete da je riječ o avanturisti sa kojim nemate ni zadovoljstvo ni budućnost. Nakon toga ćete imati više ponuda da uđete u tajnu vezu, što će vam donijeti dodatna razočaranja, jer želite nešto stabilnije i mirnije.

U drugoj polovini mjeseca upoznaćete osobu sa kojom ćete pronaći mnogo zajedničkog i ubrzo ćete započeti skladnu vezu.

Zdravlje. Tokom decembra će čak tri planete prolaziti kroz vaše polje zdravlja: Jupiter i Merkur, a od treće dekade mjeseca i Sunce. To će vam donijeti bolji imunitet i otpornost na stres.

S druge strane, bićete osjetljivi na promjene vremena, posebno nagle, što bi moglo da izaziva pojačan umor ili glavobolju. Moguća je i slabija cirkulacija ako ste u poznijim godinama.

Izvor: Astrologija

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info