Ovan: Mjesečni horoskop za DECEMBAR 2018. godine

0

Posao. Prva dekada decembra biće veoma dinamična. Na samom početku mjeseca neočekivane nesuglasice u odnosima sa poslovnim partnerima, što će poremetiti vaše planove i navesti vas da potražite kompromis, kako vam jedan posao ne bi propao. Bićete pritisnuti hitnom potrebom da rješavate zaostala dugovanja i troškove kako biste mogli da pribavite neophodna sredstva i kako se ne biste našli u blokadu ili zastoju u tokovima novca.

Izostajaće podrška koju ste očekivali od jedne osobe na višem položaju. Moguće su konfliktne situacije u odnosima sa nadređenima. Čuvajte se osoba koje vam spletkare iza leđa. U drugoj dekadi decembra bićete bolje organizovani po pitanju nalaženja neophodne podrške i saradnje u realizaciji prioritetnih planova.

Takođe, u drugoj dekadi mjeseca, prikupićete potrebna sredstva za nastavak jednog velikog i dugoročnog projekta, što će vam donijeti stabilnije pozicije i bolju zaradu. Sekstil Marsa sa Plutonom omogućiće vam da steknete prednost nad konkurencijom.

U trećoj dekadi decembra dobićete neočekivanu podršku od jedne osobe na visokom položaju. Budite pažljivi 25. decembra, jer biste mogli da se nađete u neprijatnoj situaciji zbog nečijeg ogovaranja ili iznošenja neistina na vaš račun. Radnu godinu ćete završiti uspješno. Na finansijskom polju ćete ostvariti očekivanu zaradu, čak i poneki bonus.

Ljubav. Ako ste u vezi ili braku, već na samom početku mjeseca doći će do iznenadnih nesuglasica sa partnerom, koje će unijeti ozbiljan nesklad u vašu vezu. Izbjegavajte po svaku cenu neistine, jer bi vaša veza mogla da se nađe na ivici raskida. Biće vam potrebno dosta strpljenja i spremnost na kompromis u rješavanju ovih teškoća.

Druga polovina decembra će vam donijeti više stabilnosti. Uspjećete da vratite poljuljano povjerenje. Imaćete više romantičnih i intimnih trenutaka sa voljenom osobom, što će pojačati vašu bliskost. Ostvarićete jedan zajednički cilj i uspjećete da prevaziđete sve nesuglasice sa početka mjeseca. Bićete zadovoljni.

Ako ste slobodni, početkom decembra upoznaćete osobu koja će u vama probuditi strasti i s kojom ćete vrlo brzo imati intimne odnose. Tek nakon toga će vam ta osoba priznati kako nije slobodna i kako sa vama može da ima samo tajnu vezu.

U početku vam to neće naročito prijati, ali ćete biti veoma privučeni kako spoljašnjošću, tako i drugim kvalitetima osobe sa kojom ste ušli u intimu. Pristaćete na to da se viđate tajno i sve više ćete biti bliski. Prolazne nesuglasice su moguće krajem decembra.

Zdravlje. Prva polovina decembra donosi vam promjenjivo zdravlje. Bićete podložni prehladi, virusnim infekcijama, kao i otežanoj cirkulaciji. U drugoj polovini decembra doći će do poboljšanja, ali vam se savjetuje da izbjegavate promaju i duži boravak na hladnom.

Izvor: Astrologija

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info