Blizanci: Mjesečni horoskop za DECEMBAR 2018. godine

0

Posao. Početkom decembra može doći do neočekivanih smetnja u odnosima sa saradnicima. Uzrok može biti u lošim investicijama i u vezi zaostalih isplata, a to bi moglo dovesti i do raskida jedne saradnje. Zaostale i prolongirane obaveze, prema pojedinim klijentima ,neće više moći da čekaju i moraćete da najveći dio svog vremena posvetite pronalaženju načina da postignete sve što ste u obavezi.

Nećete imati vremena za pokretanje novih projekata, dok će vaši klijenti biti dosta zahtjevni i usporavaće vas svojih stalnim dodatnim zahtjevima i primjedbama na vaš rad. Nailazićete na nesuglasice i konflikte sa osobama od autoriteta i sa nadređenima.

U drugoj dekadi decembra poboljšaćete vaše poslovanje i doći ćete na stabilnije pozicije. Bićete prilagodljiviji u odnosu na razne poslovne situacije i vješti i prodorni u rješevanju komplikovanih situacija. Bićete precizni u svemu i puni snage za svaki vid zahtjevnih radnih zadataka. Imaćete dobar osjećaj za investicije, rješavanje složenijih finansijskih pitanja pa ćete poslovnu godinu završiti sa velikim uspjehom i zaradom iznad očekivane.

Ljubav. Ako ste u vezi ili braku, mada ćete se dobro slagati sa voljenom osobom, manje i prolazne nesuglasice mogu da nastanu oko zajedničkih ciljeva. Potrebno je da detaljno porazgovarate o onome što želite. Pazite da ne upadnete u zamku nametnja dominacije jedno drugome. Posvetite više pažnje zajedničkim interesovanjima. Prijalo bi vam da više izlazite na mjesta za zabavu.

Druga polovina decembra pokrenuće vas da osmišljavate kako da provedete slobodno vrijeme sa partnerom i da nalazite mjesta gdje biste izlazili, kao što su pozorište, bioskop, koncerti i slično. Merkur će praviti konjunkciju sa Jupiterom u vašem polju ljubavi. Inspirisaće vas da nađete kvalitetniji način pristupa partneru. To će biti prihvaćeno sa oduševljenjem.

Ako ste slobodni, početak decembra donijeće vam poznanstvo sa osobom koja je pomalo tajanstvena i povučena i koja će pokušati na čudan način, intrigama i zagonetkama, da privuče vašu pažnju. Ponašaće se pomalo ljubomorno i naglo kada ste vi u pitanju.

U pokušaju da saznate šta želi od vas, doći će do intimnih odnosa sasvim spontano i biće vam jasno da se po tom pitanju odlično slažete. Imaćete burnu avaturu, a moguća je i emotivna veza.

Zdravlje. Prva polovina decembra donosi vam osjetljivo zdravlje. Bićete podložni virusnim infekcijama u predjelu grla, pluća i urogenitalnog trakta.

U drugoj polovini decembra bićete boljeg zdravlja, jer nećete podnijeti da duže vrijeme budete pasivni i zatvoreni između čeriti zida. Više ćete se kretati.

Izvor: Astrologija

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info