Bik: Mjesečni horoskop za DECEMBAR 2018. godine

0

Posao. Početkom decembra nailazićete na neočekivane teškoće sa strane gdje ne očekujete nikakve probleme. To će vam poremetiti planove. Obratite pažnju na zamke konkurencije. Bićete primorani da više pažnje posvetite dogovorima sa poslovnim partnerima, sa kojima ćete nailaziti na sporne situacije u zajedničkim projektima. Nailazićete na nepouzdane klijente koji će vam svojim zahtjevima otežavati postizanje planiranih ciljeva.

Takođe, veoma su izvjesne nesuglasice sa saradnicima ili kolegama zbog pokušaja mahinacija nekih od njih. Nailazićete i na finansijske teškoće. Merkur će krenuti direktno i 13. decembra će ući u znak Strijelca, što će zahtijevati da se posvetite finansijskim obračunima i rješavanjem zaostalih dugovanja.

Druga polovina decembra će vam biti uspešnija. Uspjećete da riješite najveći dio zastoja i teškoća, naći ćete zajednički interes i postići dogovor sa poslovnim partnerima i saradnicima. Jedan saradnik će pokušati da vas izradi i uzme više nego što je dogovoreno. Godinu ćete završiti uspješno, uz mogućnost zasnivanja saradnje sa inostranim partnerom. Ostvarićete očekivanu zaradu.

Ljubav. Ako ste u vezi ili braku, početkom mjeseca predstoji vam više razgovora sa partnerom u vezi rješavanja onoga što vam je pravilo nesuglasice u prethodnom mjesecu. Pojačaće se vaše strasti i možete osjećati ljubomoru, s vremena na vrijeme, pa čak i biti sumnjičavi prema voljenoj osobi. Osjećaćete potrebu za dominacijom.

U trećoj dekadi decembra izgledno je putovanje u inostranstvo sa voljenom osobom, gdje biste mogli provesti i novogodišnje praznike. Pružaćete više podrške partneru i bićete spremni da ispunjavate želje. Osjećaćete potrebu za romantičnim trenucima udvoje što ćete uspjeti da organizujete i realizujete.

Ako ste slobodni, početkom decembra predstoji vam donosi susret sa osobom sa kojom ste nekada ranije bili u emotivnoj vezi. Počećete da se viđate sa bivšom ljubavi i razgovaraćete o svemu što ste prošli otkako se niste vidjeli.

Zaključićete da ste u prošlosti ušli u vezu kada ste još bili nespremni i neiskusni. Odlučićete da pokušate ponovo. Postoje šanse da ovog puta bude uspješno.

Zdravlje. Pad vašeg imuniteta i sklonosti ka urinarnim infekcijama, kao i prehladi koja može da dovede do tegoba u predjelu bubrega ili jajnika veoma su izgledni tokom decembra.

Biće potrebno da više pazite na svoje zdravlje. Izbjegavajte duži boravak na vlažnom i hladnom vremenu. Više se odmarajte.

Izvor: Astrologija

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info