Dnevni horoskop za 20.11.2018.

0

Ovan


Status na poslu ili u prijateljskom krugu mogao bi vam biti uzdrman. Iz nezgodne situacije izvući će vas neko ko vam je sklon. Trenuci koje ćete provesti u samoći biće nužni. Odmarajte se više, a protiv stresa borite se sportom. Neko će trebati vašu pomoć u vrlo osjetljivoj situaciji, ali nećete biti sigurni šta učiniti.

Bik


Nemojte dopustiti da se jednoličnost useli u vaš privatni život. Mnogo toga možete promijeniti, samo ako hoćete. Na poslu ćete biti zadovoljni, jer ćete uspijevati svoje ideje predstaviti pravim ljudima. Bićete mnogo življi i opušteniji nego inače, a u svemu onome što vas je iritiralo naći ćete i nešto dobro.

Blizanci


Nedostajaće vam uzbuđenja, a za neke obaveze trebaće vam više vremena nego inače. Manjak koncentracije i dobre organizacije nepovoljno će se odraziti na sve što počnete raditi. Ako vam predstoji razgovor s ljubavnim partnerom, vodite računa da nepromišljenim reakcijama ne umanjite dobre izglede za postizanje ustupaka.

Rak


Raspoloženi ste za ljubav, bilo da vam se nudi kao mogućnost ljubavne veze ili flerta. Povišen nivo emocija čini vas zainteresovanima za suprotni pol pa nije isključeno da ovo bude dan kada će neki među vama započeti novu vezu. Uveče se prepustite ugođaju muzike, knjiga ili omiljenog filma.

Lav


Ne propuštajte prilike koje vam omogućuju da pokažete svoje talente. Pratiće vas povoljne okolnosti i u rješavanju administrativnih obaveza. Mogli biste nešto kupiti ili prodati, a sve više će vas privlačiti pomisao o kupovini prevoznog sredstva ili računara. Novi ljubavni susreti mogući su u okruženju u kojem se svakodnevno krećete.

Djevica


Ne pričajte pred drugima o svojim planovima – bolje je da neke stvari ostavite nedorečene. Čak i ako pojedinci žele diskreditovati vaše kvalitete, neće vam moći naštetiti, jer iza vas stoje trud i rezultati. Ako je osoba koja vam se sviđa samozatajna, izbjegavajte da insistirate na nekim pitanjima. U protivnom biste je mogli odbiti od sebe.

Vaga


Osjećaj dužnosti i obaveze podsticaće vas na djelovanje. Vaše odluke i planovi ostvarivaće se na zamišljeni način. Mogli biste duže ostati na poslu, jer će neki rokovi biti pomjereni. Ako planirate večernji izlazak, dobro ćete se zabaviti. Moguć je razgovor s bivšom simpatijom, koja će vam dati do znanja da želi novi početak.

Škorpija


Mnogi će se pomiriti s partnerom i početi ispočetka. Lako ćete sklapati nova poznanstva, a neka od njih mogu otvoriti priliku za novu ljubavnu priču. Razveseliće vas saznanje da je neko poslušao vaš savjet i da zbog toga lakše izlazi nakraj sa svojim problemima. Ukućani će biti zadovoljni vašim životnim postignućima.

Strijelac


Zasićenje porodičnim okolnostima i odnosima pridonijeće vašem neraspoloženju. Lako ćete gubiti strpljenje i razmišljati o tome da je došlo vrijeme za promjene. Mogući su problemi s roditeljima, odnosno s osobama s kojima ste prinuđeni dijeliti isti prostor. Prolazne teškoće s koncentracijom pozivaju na oprez u saobraćaju!

Jarac


Unesite u svakodnevne obaveze više žara, ne dopuštajući sitnim greškama da vas nerviraju. Primjećivaćete ono što drugima promiče i sagledati probleme dublje od drugih. Brzo i kvalitetno ćete obaviti poslove koji podrazumijevaju spretnost i komunikaciju. Telefonski razgovor sa simpatijom otkriva vam nešto skriveno o njoj.

Vodolija


Mogli biste promijeniti radno mjesto ili opis radnih zadataka. Finansijska situacija zahtijevaće ozbiljnije planiranje, jer su vam nedavni troškovi prilično ispraznili rezerve. Ozbiljnije ćete razmišljati o svom izgledu i zdravlju, posebno ako ste dobili koji kilogram više. Bićete uporni u tome da postignete željeni izgled.

Ribe


Ostvarićete kvalitetniju komunikaciju s partnerom pa ćete riječima lakše izražavati emocije. U vama će jačati potreba da učinite nešto za sebe i da tok nekih zbivanja usmjerite u pravcu koji vam najviše odgovara. Imaćete uspjeha u postizanju porodičnog mira, raspravi s partnerom ili u razgovoru s djecom.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info