Dnevni horoskop za 19.11.2018.

0

Ovan


Raspolagaćete zavidnom količinom energije. Prionite na intelektualne aktivnosti, jer neće biti zastoja. Proširite vidike, mijenjate sebe i budite otvoreni za nova poznanstva. Bićete omiljeni u društvu i zaslužni za dobar provod. Novi ljubavni počeci biće zasnovani na kvalitetnim temeljima ako ne budete previše očekivali.
 

Bik


Izbjegavajte druženje s ljudima čiji su problemi preveliki da biste se hvatali u koštac s njima. Ono što najviše možete dati je moralna podrška i razumijevanje. Bićete zaokupljeni tekućim zadacima i obavezama koje ne podnose odgađanje. Naoružajte se disciplinom i ne dopustite da vas kolege ometaju u radu.
 

Blizanci


Imate veliku potrebu da se zabavite i osigurate sebi barem malo više opuštanja. Upravo vam je to i potrebno. Osjetite li umor ili pospanost, odgodite sve važnije poslovne i društvene obaveze. Više mislite na sebe, svoje fizičko i psihičko zdravlje. Premišljaćete se oko izlaska, ali nećete požaliti ako se maknete iz kuće.
 

Rak


Nemojte donositi impulsivne i nagle odluke koje će biti rezultat vaše nepopustljivosti. Prkosom ćete najviše naštetiti sami sebi. Pogoršaćete odnose s bližnjima. Činiće vam se da vas niko ne razumije, a pri tome nećete biti svjesni svoje tvrdoglavosti. Saberite se i izbjegavajte svađe i nadmudrivanja s ljudima koje volite.
 

Lav


Mogli biste postići dobre poslovne rezultate ili proširiti djelatnost kojom se bavite. Ljubavne probleme istjeraćete načistac. Otvoreno ćete reći partneru šta vam smeta kod njega, a on se neće naljutiti. Čak štaviše, vaši razgovori će otklanjati probleme jedan za drugim pa će odnos živnuti novim nabojem.
 

Djevica


Pred vama je dan druženja, zanimljivih rasprava i protoka informacija. Doći ćete u posjed važnih podataka i dobiti odgovore na neka pitanja. Izborite se za pravo na lično mišljenje, posebno u ljubavi. Biće važno da odluku donesete vođeni srcem, a ne zbog osjećaja obaveze. Pripazite na ishranu, skloni ste debljanju.
 

Vaga


Vaš rad će biti izložen očima javnosti. Iako će svijest o tome rezultirati napetošću, nemate razloga sumnjati u svoje sposobnosti. Činiće vam se da svi nešto traže i očekuju od vas. Bilo kakva komunikacija s drugima predstavljaće vam napor pa ćete izbjegavati nepotrebne kontakte. Prema večeri vraća vam se dobro raspoloženje.
 

Škorpija


Slaba koncentracija i rastresenost biće glavni krivci vaše nedjelotvornosti. Dan nije dobar za akciju i upuštanje u nove projekte. Odgodite važne poslove, a dio obaveza prebacite na ljude od povjerenja. Partner će teško podnositi vaše promjene raspoloženja, ali razumjeće da ste poslovno jako opterećeni.
 

Strijelac


Za one stvari koje su kočile u poslovnom segmentu, danas dobijate još jednu priliku da ih i završite. Zato prionite na posao i angažujte se koliko god možete. Jedna osoba pokušava da vas animira i zainteresuje. Prija vam njena pažnja, ali niste sigurni koliko ste voljni za nešto dublje.
 

Jarac


Neke vaše ideje iz prethodnog perioda danas je lakše realizovati. Vi ste u veoma podsticajnom raspoloženju, a i atmosfera u poslovnom okruženju je dobra pa je lakše raditi i sarađivati s drugima. Svoje raspoloženje uspjećete da prenesete i u odnos sa voljenom osobom.
 

Vodolija


Planete će podstaknuti interes prema učenju, kupovini knjiga i svega što vam može proširiti životne vidike. Poslovna komunikacija biće od velike važnosti. Ne zadržavajte za sebe važne podatke i činjenice. U odnosima s rođacima vodite računa da nepromišljenom izjavom ne dotaknete temu o kojoj niko ne želi razgovarati.
 

Ribe


Ovo nimalo nije loš dan za bilo šta što vam je važno pa se aktivirajte u poslovnom segmentu, jer možete ostvariti jedan zadovoljavajuć dogovor ili priskrbiti sebi fin finansijski priliv. Nemojte pustiti da ovaj dan prođe bez susreta sa voljenom osobom, jer su pred vama strasni momenti ispunjeni ljubavlju.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info